Érkezik az LG G3 Stylus

Tegnap az LG közzétett egy bemutató videót a hamarosan érkező G3 Beatről, amely a G3 családjának második darabja lesz. A videó a megszokott promós tartalmakkal rendelkezett, szemfülesek azonban a klip végén kiszúrhattak egy harmadik családtagot is, G3 Stylus néven. A hivatalos bejelentés előtt álló termék a képernyőkép szerint kapacitív tollal érkezik, és küllemre igencsak hasonlít a G3-ra. A videót az LG azóta eltávolította a YouTube-ról.

Kapacitív tollal érkezik az LG G3 Stylus

A The Korea Times némi belső információhoz is hozzájutott az új jövevényről: a G3 Stylus valamikor a harmadik negyedévben kerülhet hivatalosan bemutatásra, illetve a boltok polcaira, és a G3-nál valamivel gyengébb hardveres képességekkel fog rendelkezni. Kisebb lehet az akkumulátor kapacitása és a kijelző felbontása, a képernyő azonban maradhat az 5,5 hüvelykes képátló környékén. A G3 Stylus a csúcskészüléknél alacsonyabb árral startolhat el, és minden bizonnyal a szeptember 3-án leleplezésre kerülő Samsung Galaxy Note 4 ellenfelének szánják.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép

    A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.

  • LG Optimus L9 II - szemmel is látható fejlődés

    A dél-koreai gyártó a korábban bemutatott L9-nek is piacra dobta utódját, mely nagyon szép formatervvel, gyönyörű kijelzővel és villámgyors szoftverrel kecsegtet.

  • LG G2 - tapogatnivaló hátsó

    Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.

Hirdetés