Átlépheti a tízmilliós álomhatárt a G3

Az LG G3 kritikai és felhasználói fogadtatása egyaránt kiemelkedően pozitív volt, köszönhetően többek között a nagy kijelzőhöz képest kompakt kivitelnek, a lézeres autofókusz rendszernek, a funkciógazdag szoftvernek, és persze a QHD felbontású megjelenítőnek. Az LG számítása, miszerint idei sikereit javarészt a G3 eladásaira építi, bejött, olyannyira, hogy a csúcskategóriás készülék az első okostelefon lehet a koreai gyártótól, amelyik átlépi a bűvös tízmilliós határt.

LG G3 hátlap
[+]

Erről maga az LG számolt be sajtóközleményében. "Nincs kétségünk afelől, hogy rendkívül sikeres évet fogunk zárni köszönhetően részlegeink teljesítményének. Az LG több szegmensben is alapvetően megrengette a piacot, az új zászlóshajó, a G3 pedig először fogja átlépni a 10 milliós eladási határt, amióta okostelefonokat forgalmazunk" - olvasható a közleményben. Az LG lendülete minden bizonnyal kitart az év végéig, érkezik ugyanis a G3 család több tagja is, ahogyan az IFA-n várhatóan egy kerek előlapos okosórát is bemutatnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Hivatalosan is bemutatkozott az LG G3 Stylus

    A méretek megmaradtak, de QHD helyett qHD kijelzővel és kapacitív érintőceruzával érkezik a G3 család friss tagja, a G3 Stylus

  • G3 UX olcsóbb modellekre is

    Az LG G3 Red Dot dizájndíjas kezelőfelülete rövidesen az alacsonyabb árfekvésű készülékekre is elérhető lesz.

  • Érkezik az LG G3 Stylus

    Egy promóvideóban leplezte le a G3 sorozat legújabb tagját az LG, a kapacitív tollal rendelkező G3 Stylust.

Hirdetés