Érkezik a HarmonyOS 3-as frissítés a Huawei Watch 3 és GT 3 órákra

A Watch 3, a 3 Pro, a GT 3, a GT 3 Pro és a GT Runner jelezhet hamarosan, hogy új rendszer érkezett.

Hirdetés

Elindította globálisan a HarmonyOS 3-as frissítést a Huawei legújabb okosóráira. Az érintett készülékek a Watch 3 és 3 Pro, valamint a GT 3 és GT 3 Pro modellek, illetve a sportra kissé átalakított GT Runner. A HarmonyOS 3-as rendszer nagyon látványos változást nem fog hozni, de a Huawei ígérete szerint gyorsabban reagál majd az óra szoftvere egyes feladatokra — például javulnak az értesítésekre adható gyors reakciók —, emellett pedig hosszabb lesz az üzemidő is.


[+]

Újdonság, hogy elérhetővé válik a korábban Kína-exkluzív légúti egészséget figyelő opció is az órákon. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az óra több figyelt egészségügyi jellemzőt, köztük például a véroxigén-szintet, pulzust, testhőmérsékletet, légzés gyakoriságát összeveti és az Egészség alkalmazás ezeket összeveti a felhasználó egyéb adataival, mint például a kor, testsúly, mozgás gyakorisága, majd figyelmeztetést küld, ha az adatfeldolgozásból úgy véli, betegségnek van kitéve a felhasználó.

Szintén új, hogy elérhető lesz a kaleidoszkóp számlap több új között, és a zseblámpa funkció bekapcsolásakor megváltoztatható lesz a kijelző színe a standard fehérről. Akinél még nem jelzett az óra, hogy telepíthető a HarmonyOS 3-as, az az elkövetkező hetekben várhatja a szoftverfrissítést.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés