Hirdetés

Érkezhet az 5G-s Galaxy Z Flip

Most már Bluetooth certifikációval is bír a Samsung újjászületett kagylójának 5G-s változata, ami persze frissebb rendszerchipet is kap a februári változatnál.

Hirdetés

A februárban bemutatott újjászületett kagyló, a Galaxy Z Flip nagyon gyorsan eljutott hozzánk tesztre, majd a boltok polcaira is kikerült, ami egész meglepő volt, hiszen az egyetlen hasonló kialakítású konkurens, a Motorola RAZR startja igen nyögvenyelős volt, ráadásul a Samsung a Galaxy Foldhoz képest is új mechanikai megoldásokat vetett be a Z Flip esetén, és nyilván a borsos gyártási költségű technológiáknak köszönhető, hogy a készülék hivatalosan még most sem nagyon szerezhető be 450 ezer forintnál olcsóbban.


[+]

Ám 2020 fele eltelt, és az elmúlt pár hónaban 5G-s mobilok ára elég drasztikusan csökkent, így aztán jó eséllyel kezd kellemetlen lenni, hogy a Z Flip még Snapdragon 855+-on 4G-technológián ragadt meg, úgyhogy a legfrissebb hírek egy teljesen azonos kialakítású Z Flip 5G-ről beszélnek, ami már Snapdragon 865-öt, és természetesen 5G-s képességeket kap.


[+]

A Bluetooth Launch Studio oldalán már felbukkant az újdonság mindenféle modellkóddal (SM-F707U, SM-F707W, SM-F707U1, SM-F7070, SM-F707U_SPR és SM-F707B), tehát valószínűleg a világ különböző pontjain lehetnek apró eltérések az azonos nevű termékek közt, az viszont szinte biztos, hogy a már gyártásban lévő, és kevés panaszt kapó kialakítás megmarad, nincs is nagy szükség arra, hogy nagyot változtassanak, hiszen egy hajlítható kijelzőjű mobiltól szinte mindentől függetlenül koppan az emberek álla.

Hirdetés

Azóta történt

  • Hivatalos az augusztus 5-i dátum

    A Samsung Unpacked eseményén nem csak az idei Galaxy Note széria mutatkozhat be; tablet, hajlítható telefon és okosóra is várható.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt

    120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.

  • Samsung Galaxy Z Flip - a kagyló újjászületése

    Olyan természetes, annyira adja magát, hogy nem is kérdés, hogy a Z Flip formája újra divatba fog jönni, ha már elviselhető áron tudnak a cégek hajlítható kijelzős termékeket gyártani.

Hirdetés