Forradalmasítja a home gombot a Meizu?

A legutóbbi információk szerint június 2-án, azaz holnap mutatkozhat be hivatalosan a Meizu m2 note. A név már szinte teljesen biztos, a gyártó Facebook oldalán megjelent kép szerint m2 note névre fog hallgatni a méltán híres és sokak által kedvelt m1 note phablet 5,6 hüvelykes kijelzővel ellátott utódja. Hardveres téren a GFXBench mérésére hagyatkozhatunk, mely szerint az új készülék MediaTek MT6753-as lapkakészlettel, nyolcmagos processzorral, két gigabájt RAM-mal, 12 megapixeles, 4K felbontású videók rögzítésére is alkalmas hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerával érkezhet.

Meizu home gomb
[+]

A legutóbbi hírek szerint a gyártó cáfolta, hogy ujjlenyomat-olvasót kapna az m2 note home gombja, a fenti kép azonban szintén a Meizu Facebook oldaláról származik és egy home gomb forradalomról beszél. Lehet, hogy csak fizikai billentyűre cserélik az érintőgombot, lehet, hogy mégis ujjlenyomat-olvasót kap a készülék, esetleg valamilyen más extra funkciót helyeznének el benne, a dolog végére azonban minden valószínűség szerint pontot tehetünk, ha holnap Pekingben bemutatják az újdonsült phabletet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Tízmillió előjegyzés az m2 note-ra

    Rendkívül sokan meg kívánják vásárolni a Meizu minden korábbinál kedvezőbb árú phabletjét, csak eddig tízmillió előjegyzés érkezett az m1 note utódjára.

Előzmények

  • Június 2-án érkezhet az m1 note 2

    Kedden a Meizu bemutat valamit, ami a hírek szerint nem más lehet, mint a pletykaszinten sokat emlegetett m2 note, vagy m1 note 2.

  • Ilyen lehet a "Meizu m2 note"

    Az m1 note még alig pár hónapos, a nyáron mégis érkezhet a folytatás, amely küllemre jobban fog hasonlíthat a Meizu csúcskészülékeire, mint a fényes felületű első note phabletre.

  • Júniusban érkezhet a „Meizu m2 note"

    Még júniusban bemutatkozhat a nagysikerű Meizu m1 note utódja, ami az előzetesek alapján nem kap ujjlenyomat-olvasót.

Hirdetés