Június 2-án érkezhet az m1 note 2

Hamarosan hivatalosan, hazai garanciával is kapható lesz nálunk a Meizu m1 note, 90 ezer forint alatt kínálva egy remek sebességű, Full HD-s phabletet, ami még akkor is jó ajánlat, ha az okostelefon a Kínai Népköztársaságban ennél sokkal olcsóbban megvásárolható. Arról már kedden is beszámoltunk, hogy nem ül a babérjain a Meizu, és alig fél évvel az első m1 phablet után érkezhet a második, akár már jövő hét kedden, hiszen a Blue Charm elnevezés (az m1 note beceneve) megpillantható az előzetes poszter alatt.

Június 2-án érkezhet a Meizu m1 note folytatása
[+]

Várhatóan az m1 note 2 is 5,5 hüvelykes, Full HD megjelenítőt kap, valamint egy 64 bites MediaTek rendszerchipet. Az sem lenne baj, ha maradna a nyolcmagos MT6752, mert az igen jó szolgálatot tett az elődben. A fenti rajz tanúsága szerint a bekapcsoló gomb az m1 note 2 esetében is oldalt lesz, a korábban kiszivárgott képek alapján a home gomb ugyanakkor billentyűs kivitelt kap a kijelző alatt, bár az a legkorábbi pletykákkal szemben a Meizu elmondása szerint nem fog ujjlenyomat-olvasót rejteni. A Blue Charm 2 fényes kivitel helyett sokkal inkább az MX4 matt felületére hasonlíthat. Június 2-án természetesen minden kiderül.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Forradalmasítja a home gombot a Meizu?

    Többször is olvashattunk már a Meizu m1 note utódjáról, amiről egyre több információ derül ki, a gyártó most a hivatalos Facebook oldalán szivárogtatott az újdonságról.

Előzmények

  • Ilyen lehet a "Meizu m2 note"

    Az m1 note még alig pár hónapos, a nyáron mégis érkezhet a folytatás, amely küllemre jobban fog hasonlíthat a Meizu csúcskészülékeire, mint a fényes felületű első note phabletre.

  • Júniusban érkezhet a „Meizu m2 note"

    Még júniusban bemutatkozhat a nagysikerű Meizu m1 note utódja, ami az előzetesek alapján nem kap ujjlenyomat-olvasót.

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés