Elővételben az uleFone 3W / 3WT

10000 mAh feletti telep, IP68/69K védelem, MIL-STD-810G támogatás és AI képességeket biztosító MediaTek chip – előjegyezhető az uleFone Full HD-s strapaajánlata.

Az uleFone rendületlenül ontja magából a strapabíró telefonokat, és eljött az idő az általunk is tesztelt Armor 3 frissítésére: elővételbe került az Armor 3W és az Armor 3WT. Az igazság mondjuk az, hogy ugyanarról a 164,8 x 79,2 x 18,15 milliméteres „apróságról” beszélünk, a 3WT mellé ugyanakkor walkie-talkie funkcióért felelő antenna is jár, így 365,9 grammos fivérénél némileg többet, 373,7 grammot nyom.


[+]

Aki ettől most hátrahőkölt, remélem előtte megnézte, mire pottyan, ám az ilyesmi a két kiszerelésben aligha okoz maradandó kárt, hiszen a megerősített alumíniumötvözet váz és a TPU kivitel robusztus és tartós szerkezetet ígér 1,2 méteres betonra ejtés és extrém körülmények között (mondjuk egy napig, egy méter mély folyékony betonban áztatva). Ezt hivatott igazolni az IP68/69K védelem (azaz a magas nyomású víz kívül tartása) és több MIL-STD-810G teszt elvégzése (napsugárzás, magas páratartalom, alacsony légnyomás, savas PH érték).

Az uleFone 3W
Az uleFone 3W [+]

A kinti használathoz pedig egy sor szoftvereszköz jár, úgy mint vízszintező, hangmérő, légnyomásmérő, szögmérő, nagyító és így tovább. A -20 és 60 fok közötti használati limit remélhetőleg elegendő lesz a kalandvágyóknak – kikapcsolva -40 és 80 fok között pihenhet anélkül, hogy kár keletkezne benne. Mindehhez 5,7"-es és 1080 x 2160 pixelen kellően méretes kijelző jár, amit Gorilla Glass 5 üveg véd. A kitartásért pedig 10300 mAh-s, 18 wattos gyorstöltővel etethető telep jár USB-C porttal.

Az uleFone 3WT
Az uleFone 3WT [+]

Az Amor 3W / 3WT lelke a nyolcmagos MediaTek Helio P70 6 GB RAM-mal felvértezve, és a két nanoSIM mellé harmadikként külön helyen bújhat védett házba a microSD kártya. A B20-as LTE sáv adott, akárcsak az ujjlenyomat-olvasó oldalt, plusz mindenféle eszköz a dobozban és az Android 9.0 Pie a 64 GB-os tárolón. Az előlapi kamera 8 megapixeles, a hátlapi pedig 21-et kínál ugyanebből, a Sony tarsolyából, f/1,8-as rekeszértékű lencsével és PD-autofókusszal. Az Armor 3W szeptember 30-áig 240 dollárért rendelhető elő, az Armor 3WT pedig 280 dollárért.

Azóta történt

Előzmények

 • Ulefone Power 6 - nem beszélni jól magyar

  Régen futottunk bele olyan készülékbe, ami ennyire nem tud magyarul. Kitartó, persze, hatezres akksival ez el is várható, de minden más nagyon Zs-kategóriás. És jack csatlakozó sincs. Nem fért el, vagy mi?

 • uleFone Armor 3 - nehéztüzérség

  Kellemes meglepetés volt az uleFone mindenálló monstruma. Nem csak papíron és levélnehezéknek jó, hanem tényleg. Így van értelme a 10300 mAh-s akkunak is.

 • uleFone X - te mit parodizálsz?

  Lehet, hogy a főhajtás volt a cél, ám az óriásbevágást kínáló uleFone X inkább az iPhone X klónozás kifigurázása, avagy útmutató, hogyan ne másoljunk.

 • uleFone Armor X - betonbunker

  A középkategóriában kínál strapabíró képességeket az uleFone 18:9 arányú panellel szerelt phabletje, ám a hardver és a kamera nem nő fel az összeszerelés színvonalához.

Hirdetés