Előrendelhető a BlackBerry Classic

Hirdetés

Már hónapok óta nyílt titok a BlackBerry Classic jelenléte, holott úgy igazából nem jelentették be hivatalosan. Erre viszont már aligha lenne szükség, hiszen a készülék előrendelhető státuszba került, vagyis ha valaki a nevéhez hűen a klasszikus modellek formatervét követő termékre vágyna, igényeit a kanadai gyártó honlapját adhatja le (itthon sajnos nem lehet átvenni). A kétséget kizáróan a Q10 örökébe lépő készülék teljes QWERTY gombsorral rendelkezik, mely kényelmes gépelést biztosít.

Klasszikus ívek és billentyűzet jellemzi a BlackBerry Classicot

A Classic ára jelenleg 449 dollár, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva körülbelül 110 ezer forint, ami messze nem annyira elgondolkodtató összeg, mint a Passport jóval magasabb árcímkéje, mégis a kiváló külsőn kívül túl nagy változást nem hoz hardveresen elődjéhez képest. A meg nem erősített információk szerint ugyanis továbbra is kétmagos processzor hajtja majd a masinát, a 2 gigabájt RAM sem változik (persze ez bőségesen elég a rendszernek), a kamera pedig 8 megapixeles lesz. A Classic vonzereje lehet viszont a számos újdonsággal kecsegtető BlackBerry OS 10.3. A hivatalos bemutató december 17-én várható, valószínűleg ekkortól lesz megvásárolható a kanadaiak büszkesége.

Azóta történt

Előzmények

  • BlackBerry Z3 - Ázsiára szabva

    Kedvező áron debütál a kanadaiak legújabb BB10-es készüléke, amelynek kijelzőméretét egyértelműen az ázsiai országok preferenciájára szabták.

  • Ismét fotókon a BlackBerry Classic

    A várhatóan novemberben polcokra kerülő BlackBerry Classic távol-keleti kamerák előtt pózolt hagyományos QWERTY billentyűzetével.

  • BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít

    A kanadaiak gyönyörűen összerakott újdonsága úgy tud teljes értékű okostelefon lenni, hogy nem hiányoznak róla a fizikai gombok sem.

Hirdetés