Hirdetés

2018. december 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Előkerült a OnePlus 6 specifikációja

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: TechSlize

A korábbi fotók és hírek után most egy vaskosabb specifikációs tábla is előkerült.

Hirdetés

Több forrás is tudni véli, hogy az Oppo R15-ön látható notch a OnePlus 6-ra is eljut, bár a kiszivárgott fotók ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudták, hiszen pont ez a rész maradt le róluk. A legújabb specifikációs tábla azonban ugyanúgy 6,28 hüvelykes képátlóról, OLED technológiáról és 1080 x 2280 pixeles felbontásról beszél,  így nem kizárt, hogy tényleg ugyanaz lesz a panel a két BBK Electronics- telefonban. Szintén egyezik a 175 grammos tömeg és a 7,5 milliméteres vastagság adata.


[+]

A hardver kapcsán már kevesebb hasonlóság merül fel, a korábban említetteknek megfelelően Snapdragon 845 kerülhet bele, 2,7 GHz-es maximummal, illetve 6/128 GB-os memóriacsomaggal, ezúttal is várunk egy drágább, 256 GB-os tárhellyel szerelt változatot, aminél talán a memória is 8 GB lehet. Hátra 16 + 20 megapixeles kamerát mondanak az előzetesek f/1,7-es fényértékű optikákkal, előre pedig 20 megapixellel és f/2-es apertúrával számolhatunk.


[+]

3450 mAh kapacitású akkumulátort és Android 8.1-es rendszert írnak még, ez utóbbihoz jó eséllyel az Oxygen OS megfelelő verziója fog tartozni az európai példányokon. Árakról még kevés szó esett, a 256 GB-os változattal kapcsolatban lehetett olvasni egy 749 dolláros, vagyis körülbelül 190 000 forintnak megfelelő összeget, ami egy nagyobb ugrás lenne az elődmodell árazásához képest.

Hirdetés

Előzmények

 • Júniusban, Snapdragon 845-tel érkezhet a OnePlus 6

 • OnePlus 5T - nagyképű trónbitorló

  Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.

 • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

  A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

 • OnePlus 3T - T apó itt van

  A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.