Dubajban mutatkozott be a Vernee Apollo

A Vernee Apollójáról már azelőtt érkeztek a hírek, hogy egyáltalán bármilyen készüléket is láttunk volna a fiatal kínai gyártótól. Elsőként az alsó szegmensbe árazott, viszont nagyjából középkategóriás felszereltségű Thor mutatkozott be, méghozzá elég meggyőzően, majd az Apollo kalóriaszegény(ebb) változata, az Apollo Lite, ami szintén agresszív árazás mellett kínált nyers erőt és, ez esetben már talán kissé túl nyers felhasználói felületet, ami azért nem volt akkor tragédia, mint amekkora előnyt jelent például a B20-as LTE támogatás.

Gulf Information Technology Exhibition 2016, Dubaj
Gulf Information Technology Exhibition 2016, Dubaj [+]

A következő készülék a nemrég megjelent Vernee Mars, amit a közeljövőben mi is tesztpadra kívánunk küldeni, lévén már a szerkesztőségben várakozik. Ahhoz képest, hogy a Vernee Apollót márciusban jelentették be, és már az utódja, valamint annak Pro változata is előjegyzésbe került, az alapmodellt először megnézni is csak most lehetett, méghozzá Dubajban a GITEX-hét keretén belül. A MediaTekkel közösen kiállított mobilt a Gulf Information Technology Exhibition 2016-on, a bejelentést követően több, mint fél évvel mutatták be hivatalosan.


[+]

Az Apollóba a korábbi várakozásokkal ellentétben a MediaTek háromklaszteres, tízmagos, maximum 2,5 GHz-re skálázott Helio X25-ös lapkája került 4 GB rendszermemória és 65 GB tárhely társaságában. Az 5,5 hüvelykes kijelző 2K felbontásából adódó 534 ppi képpontsűrűség már megfelelő akár VR tartalmak megjelenítéséhez is. A 21 megapixeles IMX230 típusú hátlapi kamerát a Sony szállította. Hivatalos forrásból egyelőre ennyit tudunk a Vernee frissen bemutatott csúcskészülékéről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés