A Vernee is készül az MWC-re

Elsőként szeretnének 10 nanométeres csíkszélességű MediaTek Helio X30 rendszerchippel telefont kiadni, és egy Redmi Note 4-killerről is szivárogtattak.

Külön sajtórendezvénnyel nem készül, de egy standdal jelen lesz a néhány héten belül megrendezésre kerülő MWC-n a Vernee, ráadásul nem is egy, hanem öt érdekes készülék kerülhet itt terítékre. Az egyik legérdekesebb az Apollo 2, ami jó eséllyel már ki is lesz állítva, és elsőként kerülhet piacra 10 nanométeres MediaTek Helio X30-cal, és egyébként is büszkén említheti 6/64 vagy 8/128 gigabájtos tárhelyopcióit. Ujjlenyomat-olvasója az előlapjára kerülhet, így a Vernee a kevés gyártók egyike, akinek előlapi, hátlapi és oldalt elhelyezett biometrikus szenzorral ellátott terméke egyaránt van.

Az Apollo 2-ből lesz 8/128 gigabájtos verzió is
Az Apollo 2-ből lesz 8/128 gigabájtos verzió is

Szintén kinn lehet a Mars Pro, ami a Mars erősebb fivére lesz Helio P25 rendszerchippel és 6 gigabájt rendszermemóriával. Várhatóan még márciusban piacra kerül az Apollo X, amit csak Redmi Note 4-killerként becéznek, ennek megfelelően a Xiaomi legjobb ár-érték arányú phabletjét próbálják megszorongatni, a jó eséllyel módosítatlan Android 7.0 rendszer mellé Helio X20-as lapka és rendkívül diszkrét árcímke próbálja megszólítani a vásárlókat.

Vékony és könnyű, de nagy benne az akkumulátor. Remélhetőleg nem lesz belőle baj
Vékony és könnyű, de nagy benne az akkumulátor. Remélhetőleg nem lesz belőle baj

Nem marad szó nélkül a Thor-széria sem, az eredeti változat a cég hírnevét alapozta meg, utódja, a Thor E öthüvelykes kijelzővel, 8,2 milliméteres készülékházzal és 149 grammos tömeggel ígér 5020 mAh kapacitású akkumulátort áprilisra, ami elég erős kombinációnak hangzik. Nagyobb kijelzővel a Thor Plus-t fogják kínálni, ebben is méretes akkumulátor lesz (6050 mAh), miközben a vastagsága 8 milliméter alatt tud maradni, de csak májusban startolhat el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés