Május 18-án érkezik a Mate Xs 2 és a Watch GT 3 Pro

A nehézségek ellenére a Huawei továbbra is jelen van a nemzetközi piacon, legújabb okosórája és a hajlítható Mate is érkezik.

Hirdetés

A Huawei töretlenül képviselteti magát azokon a piacokon is, ahol az 5G hozzáférés és a Google szolgáltatásainak hiánya azért komoly hátrányt jelent, a legújabb, prémium modellek is érkeznek az öreg kontinensre, méghozzá május 18-án. A gyártó a Twitteren jelentette be az eseményt, a megfogalmazásból és az előzetes képi világából pedig egyértelmű, hogy a Huawei Mate Xs 2 és a kerámia vagy titán tokozású, nagy nyomástűrő képességgel rendelkező Huawei Watch GT 3 Pro lesz a főszereplő.

A Watch GT 3 Pro nem csak fejlett egészségkövető funkciókat vonultat fel, még EKG is van, vagyis idővel biztosan lesz (az európai engedélyezés nem sétagalopp), de a női kerámia verzió és a férfi titán modell prémium divatkiegészítőként is megállja a helyét. A másik főszereplő a Kínában már elérhető Mate Xs 2 lesz, ami ismét a kifelé hajtható vonalat erősíti, a képek alapján igen vonzó dizájnnal, csak ugye 5G és Google nélkül, cserébe kedvezőbb áron, mint az előd és a konkurens modellek.

Azóta történt

Előzmények

  • Búvárórát mutatott be a Huawei

    A titán és kerámiabevonatú Watch GT 3 Pro maradt az 5 ATM védelemnél, de a kialakítás így is megoldja az alámerülést.

  • Megérkezett a Huawei Mate Xs új generációja

    Az elődmodellnél jelentősen kedvezőbb áron nyitó Mate Xs 2 5G és Google szolgáltatások nélkül valószínűleg marad Kínában.

  • HMS tudástár

    Egy helyen minden tudnivaló a Huawei Mobile Services ökoszisztémát használó telefonokról és táblagépekről, illetve az AppGalleryről.

Hirdetés