Benchmark teszten jártak az új iPhone-ok

Hirdetés

Bizonyára mindenki találkozott már a hírrel, hogy bemutatkoztak az új iPhone-ok, az Xs és Xs Max a két új csúcsmodell, az Xr pedig az elérhető árú modell lett, persze csak iPhone-viszonylatban, hiszen az is alaphangon 300 000 forintért nyit itthon. Azt is megszokhattuk már, hogy a bemutató után lát napvilágot egy-két fontos információ, ilyen például a konkrét akkumulátorkapacitás, amihez meg kell várni az első szétszedős videót, vagy a RAM-ok mennyisége, ami főként a tesztprogramok által derül ki.


[+]

A mobilok esetén már a bemutatókor tudtuk a felállást, az Xs és Xs Max 4 GB-ot kapott, az Xr pedig maradt 3 GB-on, a kérdés már csak az volt, mire képes a processzor a gyakorlatban. Az Apple A12 Bionic chip hatmagos processzora láthatóan kitett magáért, az Xr esetén 4754 / 9367 pont lett a végeredmény, az Xs Max pedig 4813 / 10266 ponttal zárta a mérést, a felhőtlen örömöt már csak az törheti meg, hogy a tavalyi, A11-gyel szerelt 8 - 8 Plus - X hármas is hasonló értékekkel zárta a benchmarkot.

Hirdetés

Azóta történt

  • Ennyibe kerül az iPhone Xs Max az Apple-nek

    Nem csak a fogyasztónak drága az eddigi legméretesebb iPhone, persze azért az Apple busás haszonkulccsal dolgozik, főleg a nagyobb tárolók esetében. Megjelentek az első LTE és WiFi problémák.

Előzmények

  • Az összes új iPhone két SIM-es, de...

    Kínában konkrétan két kártya vándorolhat a készülékházba, míg errefelé a nanoSIM tálca mellett egy beépített eSIM egység is akad. Odébb lehet még a támogatása.

  • Az iPhone Xr lett az alapmodell

    LCD kijelzővel, kisebb felbontással, szimpla hátlapi kamerával érkezett meg a színes 5C szellemi utódja, de csak iPhone-szinten nevezhető olcsónak.

Hirdetés