2019. február 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Benchmark teszten jártak az új iPhone-ok

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Az Apple A12 Bionic chip processzorát mérte meg a Geekbench, és bár az eredmények kiválóak, aligha kerekednek felül a tavalyi modelleken.

Hirdetés

Bizonyára mindenki találkozott már a hírrel, hogy bemutatkoztak az új iPhone-ok, az Xs és Xs Max a két új csúcsmodell, az Xr pedig az elérhető árú modell lett, persze csak iPhone-viszonylatban, hiszen az is alaphangon 300 000 forintért nyit itthon. Azt is megszokhattuk már, hogy a bemutató után lát napvilágot egy-két fontos információ, ilyen például a konkrét akkumulátorkapacitás, amihez meg kell várni az első szétszedős videót, vagy a RAM-ok mennyisége, ami főként a tesztprogramok által derül ki.


[+]

A mobilok esetén már a bemutatókor tudtuk a felállást, az Xs és Xs Max 4 GB-ot kapott, az Xr pedig maradt 3 GB-on, a kérdés már csak az volt, mire képes a processzor a gyakorlatban. Az Apple A12 Bionic chip hatmagos processzora láthatóan kitett magáért, az Xr esetén 4754 / 9367 pont lett a végeredmény, az Xs Max pedig 4813 / 10266 ponttal zárta a mérést, a felhőtlen örömöt már csak az törheti meg, hogy a tavalyi, A11-gyel szerelt 8 - 8 Plus - X hármas is hasonló értékekkel zárta a benchmarkot.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.