Bemutató videón a Desire Eye

A HTC alig egy hete jelentette be hivatalosan a szelfi fotózásra kihegyezett készülékét, a Desire Eye-t, most pedig az egyik amerikai szolgáltató, az AT&T tett közzé egy hivatalos videót, melyen a tajvaniak gépezete vehető szemügyre. Nem meglepő módon a promó kisfilmben a legfontosabb szolgáltatásra, a 13 megapixeles elő- és hátlapi kamerára fektették a legnagyobb hangsúlyt, mindkettőhöz fényképezőgéphez dupla ledes villanó tartozik, ami egyelőre egyedülálló megoldásnak számít a piacon.

A Desire Eye más téren is abszolút a felsőkategóriát képviseli, Snapdragon 801 SoC, 2 GB RAM, valamint microSD kártyával bővíthető 16 GB-os belső tárhely jellemzi. A készülék másik nagy dobása, hogy az IPX7 tanúsítványának köszönhetően vízálló, így akár fél órán keresztül is lehet víz alatti fotózásra használni. A 151,7 × 73,8 × 8,5 milliméteres újdonság egyelőre csak az AT&T kínálatában lesz elérhető, ám hamarosan más régiókban is megvásárolható lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Bemutatkozott az Archos 50 Diamond

    Full HD kijelzővel, 4G LTE modemmel és 64 bites nyolcmagos processzorral érkezik a francia gyártó mérsékelt árazású „szelfi” csúcsmobilja.

Előzmények

Hirdetés