2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Bemutatkozott a Montblanc Summit

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Montblanc

Az Android Wear 2.0-alapokra épülő okosóra külseje megnyerő, hardveres elemei megszokottak, de filléresnek semmiképp nem nevezhető.

Hirdetés

A komoly múltra visszatekintő, német Montblanc nem először mutatja meg magát az okosórás piacon, az e-Strap kütyüik után több mint két évvel azonban egy jóval hagyományosabb, ezzel párhuzamosan pedig barátságosabb árazású termékkel jöttek elő. A Montblanc Summit lényegében egy teljesen átlagos, Android Wear 2.0 okosóra, ha a technikai adatait vesszük: 1,39 hüvelyk átmérőjű, 400 x 400 pixeles AMOLED kijelző, pulzusmérő, Wi-Fi, Snapdragon Wear 2100 lapka 512 MB RAM-mal, 4 GB belső tárolóval és megannyi egyéb szenzorral.


[+]

A beltartalom persze önmagában nem indokolja a körülbelül 255 000 forintnak megfelelő nyitóárat, az óráiról híres cég igyekezett megőrízni a hagyományos, karórás stílusjegyeket, rendkívül elegáns bőr és megnyerően kényelmesnek mondott szövet és kaucsuk szíjakat kínál a kütyühöz, az IP68-as védelmen kívül pedig zafírüveggel igyekszik megóvni az óralapot a karcolásoktól. A töltőpad kábele microUSB-s, de egy ilyen kütyü esetén nagyobb baj ne is legyen, a kérdés csak az, hogy a májusban induló értékesítés milyen eredményt ér el a Wear 2.0-órákkal kiéleződő piacon.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.