300 okos- és hibrid órát jelentett be a Fossil csoport

A Fossil csoport 14 jelentősebb márkáján belül összesen 300 okosóra és hordható eszköz érkezik 2017-ben.

A hivatalosan mai napon nyitó és március 30-ig tartó Baselworld az egyik legnagyobb óra és ékszerkiállítás, ez a két kategória pedig nem egyszer egybe is esik. Ez most kiegészül az okos funkciókkal is, noha az egyes divatmárkákat tömörítő Fossil csoport hangsúlyozottan a divatot tekinti elsődlegesnek a technológiával szemben. Az összes eszköz specifikációja megegyezik, kivéve ugye a méretet, de minden modell speciális AMOLED kijelzőt és Snapdragon 2100-as lapkakészletet kap.

Emporio Armani érintőképernyős okosóra
Emporio Armani érintőképernyős okosóra

Az órák és hibrid eszközök nagyobb divatmárkák kínálatában lesznek megtalálhatók, ilyen a Michael Kors divatház, akiknek már van tapasztalata a okosórák területén, a Donna Karan által alapított DKNY, az Emporio Armani, az Armani Exchange, a Marc Jacobs vagy a Diesel, de a hagyományos óráiról ismert, viszont a nevével ellentétben nem dán Skagen Denmark is a portfólió része. A Burberry, az Adidas vagy a Karl Lagerfeld márkanévvel fémjelzett órák szintén a Fossil csoportba tartoznak, a Misfit Incorporated tavalyi felvásárlása óta pedig a Misfit is.

Fossil Q Hybrid
Fossil Q Hybrid

Minden cég saját arculatához igazodó modellekkel lép piacra, speciálisan a márkának fejlesztett alkalmazásokkal és megjelenéssel. A Michael Kors Access My Social nevű exkluzív appja például az Instagrammal működik majd együtt a tárcsázóképernyő hátterének egyedivé tételéhez.

Diesel
Diesel [További modellek a galériában!]

A teljes értékű, valóban okos időmérőkön kívül a csoport márkái úgynevezett hibrid eszközökkel is készülnek, amelyek kinézetben és képességekben inkább hagyományos órára emlékeztetnek, minimális értesítési, vagy aktivitáskövető funkciókkal kiegészítve, lényegében a csatlakoztatott eszközök kategóriára húztak egy kicsit jobban csengő nevet. A teljes kollekció a legfrissebb Android Wear 2.0-s rendszerrel fut majd, viszont érdemes újra hangsúlyozni, hogy a cégcsoport természetéből fakadóan a divatot helyezik előtérbe a technológiával szemben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés