Hirdetés

Bemutatkozott a ZTE Axon 7 Max

A ZTE Axon 7 bemutatója után néhány hónappal, a 2016-os IFA Berlin kapcsán lehettünk tanúi az 5,2 hüvelykes Mini változat bemutatásának, most viszont, ahogy arról korábban lehetett olvasni, megérkezett a csapat legnagyobb tegja, az Axon 7 Max. A kijelzője maradt Full HD felbontású, viszont ezúttal 6 hüvelykes, legfőbb érdekessége egy bizonyos szemüveg nélküli 3D megjelenítés, amiről túl sok információt nem árultak el, ilyennel nagyon rég találkozhattunk utoljára, az itthon is kapható mobilok közül az Optimus 3D autosztereoszkopikus megoldása volt ismert, a ZTE azonban nem nevezte meg a technológiát.

Feltűnik a dupla hátlapi kamerarendszer
Feltűnik a dupla hátlapi kamerarendszer [+]

Chipset szempontjából a középkategóriába céloztak a nyolcmagos Snapdragon 625-tel, a processzor 2,0 GHz-es maximumon ketyeg, az Adreno 506-os grafikus gyorsító mellé pedig 4 gigabájt rendszermemória és 64 gigabájtos belső tároló tartozik, ez utóbbi memóriakártya segítségével bővíthető. A dupla 13 megapixeles hátlapi kamerarendszer mellett lézeres autofókusz és kéttónusú vaku teljesít szolgálatot, az előlapon 8 megapixeles szenzor dolgozik. Ahogy az lenni szokott, a gyártó ezúttal is büszke a zenei képességekre, kétcsatornás AK4962 chip szolgál a fül- és fejhallgatós hangminőségért, de sztereó előlapi hangszóró ezúttal nincs. Az akkumulátor 4100 mAh-s lett, gyors feltöltéséért QuickCharge 2.0 töltőfej felel. Szoftveres téren a megszokott módon Android, egész pontosan Marshmallow adja a rendszer alapját, amin a ZTE-féle MiFavor 4.0 felület dolgozik.

A formanyelven nem változtatnak, viszont a dupla kamera újdonságnak számít A formanyelven nem változtatnak, viszont a dupla kamera újdonságnak számít
A legutóbbi kémfotókhoz hasonló lett az Axon 7 Max, valószínűleg előszériás darab került lencsevégre akkor [+]

Az előrendelés Kínában már megindult, november 2-áig 2999 jüanos, azaz 125 ezer forintos áron lehet benevezni a termékre, ebben benne foglaltatik egy 360 jüant (nagyjából 15 ezer forintot) érő 3D tartalomcsomag, amiről többet jelenleg nem lehet tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés