Hó végén mutatják be a ZTE Axon 7 Maxot

A ZTE Axon 7 Max sokkal inkább köthető az Axon 7-es szériához, mint az év elején bemutatott Axon Max-hoz, legalábbis a formaterv szempontjából, kategóriájában viszont egyértelműen a 6 hüvelykes, középkategóriás phabletet frissíti, amelynek pontos specifikációját az október 27-re előirányzott eseményen fogjuk kétséget kizáróan megtudni. Vagyis a most kiadott előzetesről legalábbis az derül ki, hogy "a nagy telefon bemutatójának leszünk tanúi", értelemszerűen az Axon 7 Maxra számítunk.

A nagy telefon bemutatója, vagy nagy telefonbemutató?
A nagy telefon bemutatója, vagy a nagy telefonbemutató?

A múlt héten kiszivárgott fotók alapján az Axon 7 Max, az Axon Max-hoz hasonlóan nélkülözi a széria többi tagjában megtalálható sztereó előlapi hangszórópárt, cserébe kamerából duplázott. A phablet legszembetűnőbb újdonsága a lézeres autofókusszal támogatott dupla hátlapi kamerarendszer, amivel még a csúcskategóriás alapmodell és a minden tekintetben kisebb kiszerelés sem büszkélkedhet. Ezen túl Snapdragon 625-ös lapkára, 4 GB rendszermemóriára és 64 GB tárhelyre számítunk, ami a 6 hüvelykes, FHD felbontású, hagyományosan AMOLED kijelző mögött bújuk meg. A a MiFavor UI 4.0 pedig Android 7.0-s alapokon indul majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • Kimaxolják a ZTE Axon 7-et

    A tavalyi Axon Max után a 7-es is kaphat egy felnagyított változatot, a különlegességek száma várhatóan dupla hátlapi kamerával egészül ki.

  • IFA 2016: 5,2 hüvelykes a ZTE Axon 7 Mini

    Kicsit furcsa, hogy mennyire nagy mobil kapta meg a mini jelzőt, a kütyü felszereltsége és a hozzátartozó ár viszont korrekt.

  • ZTE Axon Max 2 a tesztpadon

    A napokban bizonyossá vált, hogy a ZTE új készülékkel néz a hamarosan megrendezésre kerülő IFA elé, most pedig egy specifikáció is előkerült.

  • Megérkezett a ZTE Axon 7

    A kínai gyártó leleplezte az új, felsőkategóriás mobilját, amibe jutott AMOLED kijelző, Snapdragon 820 lapka, 4 gigabájt RAM és ujjlenyomat-olvasó is.

Hirdetés