Android N-t és Daydream támogatást kapott az Axon 7

Pár hete még arról számoltunk be, hogy bátor béta tesztelőket keres a ZTE a készülő Android 7.0-s Axon 7 frissítéshez, és úgy tűnik, a visszajelzésekkel a kínai óriás annyira elégedett volt, hogy közleménye szerint, a mai nappal megindította az update közzétételét. A Snapdragon 820-szal és 5,5 hüvelykes, QHD AMOLED kijelzővel szerelt masináért nem kell akkora összeget letenni az asztalra, mint egyik-másik, abszolút high-end riválisáért, mégis adott a jófajta összeszerelés, a fejlett kamera, és mint látható, a szoftveres támogatás.


[+]

Az Axon 7 specifikációja emellett megfelel a Google Daydream virtuális valóság platform alapkövetelményeinek, és a 7.0-s frissítéssel meg is kapta a hivatalos támogatást. Minderre két héttel az után került sor, hogy a ZTE jelezte: még reszelni kell a szoftveren. Úgy tűnik, ez sikerült, és remélhetőleg a mai kiadás hibáktól mentes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • Késik a ZTE-féle Nougat

    Úgy tűnik, hogy az Axon 7-tulajdonosoknak még várniuk kell a végleges frissítésre, de még ebben a negyedévben érkezhet nekik a 7.0.

  • Felhasználói béta tesztet indít a ZTE

    A ZTE önkénteseket toboroz az Axon 7 Android Nougat rendszerének tesztelésére, ezúttal Németországban.

  • ZTE Axon 7 Mini - óriásbébi

    Tréfának is rossz az 5,2 hüvelykes Axon 7 variánst Mininek nevezni, a ZTE a gyönyörű fémházas kivitellel, a sztereó hangzással és az ígéretes kamerákkal azonban nem viccel.

  • Bemutatkozott a ZTE Axon 7 Max

    A középkategóriás phablet 6 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 625 lapkát és dupla hátlapi kamerát kapott.

Hirdetés