Bemutatkozott a Realme X3

120 Hz-es képfrissítéssel, Snapdragon 855+ rendszerchippel és 64 megapixeles főkamerával nagyon jó indiai kezdőárat kapott az újdonság.

Hirdetés

SuperZoom változatban már korábban is jelen volt, viszont a valamennyivel olcsóbb, és utótag nélküli Realme X3 csak most startol, elsőként Indiában. 6,6 hüvelykes Full HD+ felbontású IPS kijelzőjének legnagyobb érdekessége a 120 Hz-s képfrissítés, bal felülre egyébként dupla előlapi kameralyuk jutott, akárcsak a 6 Pro esetén, és az ujjlenyomat-olvasó is hasonlóképp, a jobb oldali bekapcsológombba építve működik.


[+]

Hátul a 64 megapixeles quad-Bayer kamera fogja a legtöbb fotót csinálni 16 megapixeles felbontásban, mellette egy 8 megapixeles, 119 fokos ultraszéles, egy 12 megapixeles telefotó-egység (35 mm ekv.: 51 mm, tehát 2x-es optikai zoomot adó), illetve egy 2 megaixeles makró kapott helyet, videót venni akár 4K-ban 60 fps-sel is tud a hátoldal.


[+]

A tavalyi Snapdragon 855+ teljesítményére vélhetően nem lesz panasz, 6 vagy 8 GB RAM, illetve 128 GB UFS 3.0 tároló tartozik a 4G-s mobilhoz. Szoftveresen Android 10-et futtat Realme UI felületen, az akkumulátor 4200 mAh-s és 30W-os gyorstöltés társul hozzá. 163,8 x 75,8 x 8,9 milliméteres dimenzióival, 202 grammos tömegével és műanyag házával is az ismert Realme 6 Prónak felel meg, és bár a komolyabb hardver, illetve a nagyobb képfrissítés jóval magasabb árcímkét feltételezne, a Realme X3 alapcsomagja 105 ezer forintnak megfelelő rúpiáért elérhető. Az előrendelés ma indul, szállítás leghamarabb június 30-án lehetséges. Az európai webshopba kerülés időpontja még ismeretlen, de a SuperZoom aránylag gyorsan eljutott a mi kontinensünkre is.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme 6 Pro - az optimum

    Kicsivel 100 ezer forint fölött már rengeteg, valóban jól használható középkategóriás mobil érhető el, éles a verseny, de a Realme nem vall szégyent.

  • Realme 6i - művészet lemeríteni

    Borsot törne a Realme a Redmi orra alá, és bár a méretes panel HD felbontással szerénykedik, épp ez garantálja a fenomenális üzemidőt. Mégsem kerek a történet.

  • Realme X2 Pro – van új a nap alatt

    Friss márka a hazai mobiltelefónia egén, és első csúcskészüléke figyelmeztetés az ár/érték vonalon versengő ellenlábasoknak.

Hirdetés