Bemutatkozott a Micromax Win sorozat

Hirdetés

A Nokia mobiltelefonos részlegének felvásárlásakor sokan arra számítottak, hogy a Microsoft partnerei még inkább elfordulnak a Windows Phone operációs rendszertől, ám az ökoszisztéma folyamatos bővülése épp ennek ellenkezőjéről árulkodik. A Blu Product, Prestigio és Yezz első megoldásai után most az indiai Mcromax is bemutatott két új készüléket, melyek kategóriájukon belül a jelenleg elérhető legolcsóbb készülékek. A 6500 rúpiáért, vagyis nagyjából 25 000 forintért bejelentett Canvas Win W092 a 4 hüvelykes, 480 × 800 képpontos kijelzője, 5 megapixeles kamerája és 1,2 GHz-es négymagos Snapdragon 200 processzora és 8 GB belső tárhelye mellé 1 GB RAM-ot és VGA előlapi kamerát is kapott, mely konstelláció a legjobb ár/értékarányú Lumia 520 sorozaton is túlmutat.

A Canvas 121 azonos Snapdragon 200 processzor köré épül, ám előlapára 5 hüvelykes, 720 ×1280 képpontos megjelenítő került, mely mellé 8 megapixeles fő és 2 megapixeles másodlagos kamerát is kapott. A júliusban piacra kerülő készülék listaára 9500 rúpia lesz, vagyis mindössze 36 000 forintot kér érte a gyártó.

Azóta történt

  • Piacon a Canvas Gold A300

    A hivatalos bejelentés előtt piacra került a Micromax Full HD kijelzővel és nyolcmagos processzorral szerelt rózsaarany árnyalatú csúcsmobilja.

  • Kétmillió Android One mobil idén?

    A MediaTek becslései szerint idén közel kétmillió Android One modell találhat gazdára csak Indiában az év végéig.

Előzmények

Hirdetés