Bemutatkozott a Huawei Enjoy 20 Pro

90 Hz-es képfrissítésű Full HD+ megjelenítő, Dimensity 800 rendszerchip és 48 megapixeles főkamerára építő tripla hátlapi rendszer jellemzi a Kínában startoló újdonságot.

Nagy meglepetés nincs, az Enjoy 20 Pro gyakorlatilag pontosan ugyanaz Kínában, mint amit egyéb piacokon Enjoy Z 5G-nek fognak hívni, és érkezik Honor változata 30 Lite/Youth néven. Gyakorlatilag a kereskedelmi forgalomban elérhető egyik legolcsóbb 5G-s mobilról beszélünk, amibe MediaTek Dimensity 800 rendszerchip (MT6873V) jutott 7 nanométeres technológiával, továbbá alaphangon 6/128 GB-os, de jobb felszereltségű változataként 8/256 GB-os csomaggal érkezik.

6,5 hüvelykes kijelzője IPS technológiájú, ám Full HD+ felbontás mellett 90 Hz-es képfrissítésre képes, ami mindenképpen kiemeli a középszerből. Keskeny középső notch jellemző rá, amiben 16 megapixeles kamera látható, a hátlap 48 megapixeles főegységgel nyit (f/1,8-as rekeszérték, 4:1-es pixel binning feldolgozás), amihez 8 megapixeles ultraszéles mélységkamera (f/2,4) és 2 megapixeles makró modul társul akár 4K videofelvétellel.


[+]

A nano memory kártyával bővíthető készülék ac-s WiFi modemet kínál két csatornán, Bluetooth 5.1-et, Type-C portot OTG-vel, valamint A-GPS, GPS, GLONASS és BeiDou műholdas támogatást, és persze legnagyobb előnye az 5G lehet a jövőben. Dual SIM-es a készülék, két darab nanoSIM-nek jutott benne hely, aki bővítené a tárolót, az a második SIM helyére tehet Huawei-féle nanomemory-t. Egyelőre nem tudni, hogy hozzánk milyen néven jön a készülék, az viszont biztos, hogy Google-szolgáltatások helyett kizárólag a HMS-et lehet majd használni vele.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei P40 - kisebb nehézségek

    Nagyon jó minőségű telefon a P40, remek a mérete is, de vagy teljes Google rendszer kéne rá, vagy egy bitang jó ár. Egyik sincs.

  • Huawei P40 lite - kényszerpályán

    Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.

  • Mi lesz veled, Huawei?

    Egy hét alatt fordult a világ a legnagyobb kínai távközlési cég jövőjét illetően. Miért történt, mi történt, mi lesz ezután?

Hirdetés