Bemutatkozott a Beats Studio Buds

Aktív zajszűréssel, IPX4 védelemmel, 8 órás üzemidővel, viszont Apple chip és hi-res élmény nélkül jutott 58 ezer forintos árcímke az újdonságnak.

Hirdetés

Pár napja még csak előzetesek voltak róla, most azonban teljes valójában bemutatkozott az Apple alá tartozó márka új TWS fülhallgatója, a Beats Studio Buds. Maga a termék egy aktív zajszűréssel ellátott, közepes méretekkel bíró fülhallgatópár, a szokásos, töltőtokos, teljesen vezeték nélküli kialakítással, szilikonos in-ear illesztéssel és IPX4 védelemmel.


[+]

Az aktív zajszűrés pontos specifikációját nem tudjuk, viszont az biztos, hogy nem csak zajcsökkentés, de Áttetsző mód, azaz a környezet hangjait valamelyest beengedő, nyitottabb mód is került bele a biztonságos utcai zenehallgatáshoz. A kütyü nem kapott Apple H1 vagy W1 chipet, így Spatial Audióra vagy Hi-res minőségre nem kell számítani iOS-es kütyükkel sem, viszont maga az iOS és iPad OS natívan, alkalmazások letöltése nélkül tud szoftverfrissítéseket telepíteni vagy zenei beállításokat aktiválni, Android felhasználók pedig a Beats alkalmazás letöltéséhez kell folyamodjanak. Természetesen támogatottak a hangasszisztensek is, Apple-eszközökkel párosítva működik a Hey Siri parancs, Androidon viszont szintén kell az alkalmazás a Google Segéd kezeléséhez.


[+]

Az üzemidő nagyságrendileg 8 óra egy töltéssel, ha kizárólag a füles akkumulátorait nézzük, amiket egyébként a töltőtok kétszer tud feltölteni, így összesen 24 óra a teljes elérhető zenehallgatási idő. Ez a legjobb eset, ami aktív zajszűrés nélkül értendő, ha használjuk az ANC-t vagy az Áttetsző módot, akkor 5 és 15 órás etapokról beszélhetünk. A füles és a töltőtok között van gyorstöltés is, ami 5 perc pihenés után 1 órányi további zenehallgatást tesz lehetővé.


[+]

Az USB-C kábellel tölthető kütyü a nyár folyamán válik elérhetővé nálunk fehér, fekete és piros színekben, és bár az 57 990 forintos ára a tágabb értelemben vett konkurensek ismeretében kissé húzós, az AirPods-oknál még így is lényegesen olcsóbb, a perfekt iPhone-kompatibilitás pedig sokakat vihet arra a döntésre, hogy emellett döntsenek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Beats

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés