Befutott a CAT legújabb készüléke

Az S53 a gyártó első 5G-képes strapatelefonja.

Hirdetés

A CAT telefonok globális licencpartnere, a Bullit Group bemutatta a brand első 5G képes strapatelefonját. A CAT S53 továbbra is a kiemelkedő strapabíróságra helyezi a hangsúlyt, így az új modell készülékháza is mosható és fertőtleníthető, megfelel a MIL-SPEC 810H, IP68 és IP69K szabványoknak, ellenáll az időjárás viszontagságainak és több mint 50 teszten vizsgálták, például vízbe merítéssel és többszörös ejtésteszttel valamennyi oldalára és sarkára, ami után garantált, hogy 1,8 méteres magasságból acélfelületre, betonra, sóderre vagy pocsolyába ejtve kutya baja sem lesz a készüléknek.

A gyártó két éven keresztül biztosítja a rendszeres biztonsági frissítéseket, opció a távoli konfiguráció, így a CAT S53 üzleti felhasználásra is alkalmas az Android Enterprise kritériumainak megfelelően. Ezt nem befolyásolja az a tény, hogy a készülék Android 11-el mutatkozott be. A 120 lumenes zseblámpa dedikált hardveres gombbal vezérelhető, de igény szerint a Zello Talk PTT (Push to Talk) alkalmazás vagy bármilyen gyorsindító is ráprogramozható.

Hardveresen egyébként ezeket leszámítva nem különösebben izgalmas az eszköz a Snapdragon 480-as szettel, ehhez viszont bőséges, 6 GB rendszermemória és 128 GB, a másodlagos nanoSIM helyét beáldozva bővíthető tárhely tartozik. A kijelző 6,5 hüvelykes, ezen 720 x 1600 pixel terül el (HD+), a 16 megapixeles kamera pedig felülről cseppen a panelba.


[+]

A hátlapon egy 48 megapixeles főkamera áll rendelkezésre 2 megapixeles makróegységgel, az 5000 mAh-s telep pedig maximum 18 wattos teljesítménnyel tölthető. A Cat S53 Magyarországon 2022. augusztus elejétől lesz elérhető az eMAG-Extreme Digital kínálatában 219.990 Ft-os ajánlott végfelhasználói áron.

Előzmények

Hirdetés