Öt perc feltölteni az Oppo okosóráját

Olvasóink a VOOC-technológiával az Oppo Find 7a tesztje kapcsán már megismerkedhettek. A készülékhez mellékelt töltőfej és az intelligens energiamenedzsment lehetővé tette, hogy a mobileszköz akkumulátora a lemerülés határáról 30 perc alatt 75%-os töltöttségi szintet érjen el, a VOOC pedig a közelgő Oppo Find 9 mellett a gyártó állítólagos okosórájával is bemutatkozhat.

Ilyen lehet az Oppo okosórája
Ilyen lehet az Oppo okosórája (forrás: Gizchina) [+]

A GizChina hírei szerint az Oppo karon viselhető kütyüje is Android Wear alapú lehet, a szóban forgó platformmal a jelenleg elérhető készülékek mindenesetre szerencsésebb esetben is csak kétnapos üzemidőre képesek. A bejelentés előtt álló Oppo kütyü üzemideje ugyan még nem ismert, a kínai források azonban az akkumulátor ötperces feltöltéséről szólnak, ami igencsak jól hangzik, ennyi időre ugyanis nap közben is hanyagolni lehet kedvenc karperecünket, ha utána 100%-os állapotban csatolhatjuk ismét fel. Azt egyelőre nem tudta a Gizchina megmondani, hogy az esetleges Oppo okosóra mikor érkezhet, de nem elképzelhetetlen, hogy az Oppo Find 9-cel mutatkozik majd be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

  • Az Oppo Find 9 is 4 gigabájt RAM-mal érkezhet

    Az idei csúcskészülékek többsége a Snapdragon 810 - 4 gigabájt rendszermemória kombinációjával lesz megvásárolható, és az Oppo következő csúcsmodellje is követheti a trendet.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés