Újabb karcsú készülékkel rukkolhat elő az Oppo

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az Oppo hamarosan újabb készülékkel frissíti a jellemzően igen vékony házzal rendelkező R termékcsaládot. Az egyelőre R7 néven emlegetett telefon a középkategóriásban próbálhat szerencsét, mely most megkapta az indonéziai tanúsítványokat intéző hatóságok jóváhagyását.

Oppo R7

Specifikációkat tekintve az R7-ben egy MediaTek MT6795 SoC végzi a feladatok legnagyobb részét, mely biztosítja a 4G/LTE hálózatok támogatását is. A hátlapon egy 20,7 megapixeles kamerát találunk, ami igencsak jó hír annak fényében, hogy a mobil elvileg elődjéhez hasonlóan 4,85 milliméteres oldalszélességgel rendelkezik majd. Egyelőre más információs nem látott napvilágot, ám hamarosan hivatalosan is bemutatkozik majd az R7, mely a hírek szerint globálisan is elérhetővé válik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

  • Az Oppo Find 9 is 4 gigabájt RAM-mal érkezhet

    Az idei csúcskészülékek többsége a Snapdragon 810 - 4 gigabájt rendszermemória kombinációjával lesz megvásárolható, és az Oppo következő csúcsmodellje is követheti a trendet.

  • Zafírüveg védelemmel érkezett az Oppo R1C

    Felső-középkategóriában indul hódítóútra az Oppo igencsak vékony okostelefonja, amely a hagyományos előlapi védelem mellett zafírüveg borítással is megvásárolható lesz.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés