H​i​rd​et​é​s​

2017. december 15., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Az Archos hozza el Európába a Nubia Z17S-t

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Archos

A ZTE ma bemutatott csúcsmodellje Európában Archos Diamond Omega néven kerül forgalom. Ráadásul kedvezőbb nyitóáron, mint otthon.

Hir​de​t​és

Cristiano Ronaldo "kedvenc" telefonjának mini változatához már volt szerencsénk, és alapvetően nem sok lényegi kifogásunk akadt az magyarországi hivatalos árszabást leszámítva. A Nubia Z17 mini úgy mini, ahogy azt a ZTE-től megszokhattuk, a portré mód meg kissé fapados, összességében életképes alternatívának mutatta magát a műfajban. A Nubia készülékek jellemzően ismerik a B20-as hálózati frekvenciát és aránylag jó lokalizációval bírnak ahhoz, hogy nemzetközi forgalomban is érdemes legyen számolni velük.

A ma bemutatott csúcsmodell viszont nem lesz elérhető errefelé, pontosabban nem Nubia Z17S-ként. A 18:9-es képarányú panellel szerelt eszközt a francia Archos fogja piacra dobni, Archos Diamond Omega néven. A két készülék teljesen azonos, mindkettőben a Snapdragon csúcslapkája dolgozik, az Archos kínálatába viszont kizárólag a 8 GB operatív memóriával és 128 GB belső tárhellyel rendelkező variáns került be. Árat egyelőre nem tudunk, de elvileg 400 euró körül lesz, ami lényegesen kedvezőbb, mint a 3990 jüanos hazai nyitóár. Kínában a készülék nagyjából 157 ezer forint, a 400 euró viszont csak 120 ezer forint körül van aktuális árfolyamon. Ilyen mondjuk ritkán fordul elő.

Hirde​té​s​

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hir​deté​s

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.