Hirdetés

2018. július 23., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Az Archos hozza el Európába a Nubia Z17S-t

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Archos

A ZTE ma bemutatott csúcsmodellje Európában Archos Diamond Omega néven kerül forgalom. Ráadásul kedvezőbb nyitóáron, mint otthon.

Cristiano Ronaldo "kedvenc" telefonjának mini változatához már volt szerencsénk, és alapvetően nem sok lényegi kifogásunk akadt az magyarországi hivatalos árszabást leszámítva. A Nubia Z17 mini úgy mini, ahogy azt a ZTE-től megszokhattuk, a portré mód meg kissé fapados, összességében életképes alternatívának mutatta magát a műfajban. A Nubia készülékek jellemzően ismerik a B20-as hálózati frekvenciát és aránylag jó lokalizációval bírnak ahhoz, hogy nemzetközi forgalomban is érdemes legyen számolni velük.

A ma bemutatott csúcsmodell viszont nem lesz elérhető errefelé, pontosabban nem Nubia Z17S-ként. A 18:9-es képarányú panellel szerelt eszközt a francia Archos fogja piacra dobni, Archos Diamond Omega néven. A két készülék teljesen azonos, mindkettőben a Snapdragon csúcslapkája dolgozik, az Archos kínálatába viszont kizárólag a 8 GB operatív memóriával és 128 GB belső tárhellyel rendelkező variáns került be. Árat egyelőre nem tudunk, de elvileg 400 euró körül lesz, ami lényegesen kedvezőbb, mint a 3990 jüanos hazai nyitóár. Kínában a készülék nagyjából 157 ezer forint, a 400 euró viszont csak 120 ezer forint körül van aktuális árfolyamon. Ilyen mondjuk ritkán fordul elő.

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.