Arany színben pompázik a BlackBerry Passport

Hirdetés

A BlackBerry bő két hete jelentette be legújabb csúcsmodelljét, a Passportot, mely pont azért kapta megnevezését, mert akkora, mint egy útlevél. A készülék eddig csak fehér és fekete színben volt elérhető, ám most egy arany-fekete változatot is lencsevégre kaptak.

Luxus kivitel készül a BlackBerry Passportból

Azt egyelőre nem tudni, hogy a luxus kivitelt maga a kanadai vállalat, vagy valamilyen más cég készítette, ám figyelembe véve azt szegmenst, amibe tartozó felhasználóknak maga a telefon készült, nem lehetetlen, hogy viszonylag nagy sikereket érjen el ez a variáns is.

Luxus kivitel készül a BlackBerry Passportból

A Passport alap verziója ráadásul meglehetősen kelendő, már a megjelenést követő napokban több mint kétszázezer példány talált gazdára. Specifikációk terén sincs szégyenkeznivalója a QWERTY gombsorral rendelkező mobilnak, 1440 x 1440 pixel felbontású kijelző, Snapdragon 800 SoC, 13 megapixeles kamera, és 3450 mAh kapacitású akkumulátor képezi a repertoár fő részét.

Előzmények

  • BlackBerry Z3 - Ázsiára szabva

    Kedvező áron debütál a kanadaiak legújabb BB10-es készüléke, amelynek kijelzőméretét egyértelműen az ázsiai országok preferenciájára szabták.

  • BlackBerry Z30 - nem csak nőtt

    Egy kicsit későn került piacra a kanadaiak csúcskészüléke, melyre azonban nem csak az 5 hüvelykes Super AMOLED kijelző miatt érdemes egy pillantást vetni.

  • BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít

    A kanadaiak gyönyörűen összerakott újdonsága úgy tud teljes értékű okostelefon lenni, hogy nem hiányoznak róla a fizikai gombok sem.

Hirdetés