Hirdetés

Apple blog: A héten StarKing nyereményjáték indul

Örömmel jelenthetem be, hogy a múltkori LG Optimus 7 nyereményjáték sikerén felbuzdulva újabb nyereményjátékot indíthatunk, melyben partnerünk az Apple blog támogatója, azaz a StarKing. Az ezen a héten futó játék díja egy 2 GB-os kapacitású, ezüst színű iPod shuffle, melyért mindössze pár kérdésre kell majd válaszolni.

A játék során jellemzően a StarKing oldalán kell majd keresgélni olyan kis információmorzsákat, melyekből aztán összeáll majd a végső megoldás. A feladatok (négy darab) egy-egy kizárólag számokból álló kódsort fog rejteni, melyekkel az utolsó, negyedik feladatban leírtak szerint kell majd valamit csinálni, hogy összeálljon a végső megoldás; aki ezt először írja majd be a negyedik feladat kapcsolódó fórumtémájába, az nyer. A játék pénteken lezárul, az utolsó feladat megjelenésének időpontja a harmadik feladatban szerepelni fog, igaz, nem pontosan, de egy rövidebb időintervallumot megadunk; mindezt azért tesszük, hogy a szoros időbeosztással dolgozó olvasóink is esélyekkel indulhassanak a játékban.

Amit a játék során tilos:

  • Több felhasználónévvel játszani
  • A fórumban másoknak segíteni vagy másokat szándékosan félrevezetni
  • Előbb beírni a megfejtést, mint az utolsó kérdés megjelenése (a válaszokat az utolsó kérdés kapcsolódó fórumtémájába várjuk majd!)
  • Több megfejtéssel próbálkozni (mindenki csak egyszer próbálkozhat!)

Az első kérdés holnap jön, tessék felkészülni!

Bocha

Azóta történt

Előzmények