A Xiaomi is készül a széthúzható mobilkoncepcióval

Nagy lesz a verseny a piaci elsőségért, leginkább az LG, az Oppo és a Xiaomi közt dőlhet el, kitől jön ki először az önmagát bővítő kijelzőjű okosmobil.

Teljesen egyértelmű, hogy a hajlítható kijelzős mobilok után a szétcsúszó megjelenítővel szerelt eszközök is hamarosan belépnek a piacra, a kérdés csak az, hogy az LG, a TCL, a már működő eszközt is prezentálni képes Oppo, vagy épp a Xiaomi tudja először megvehető termékként előadni a saját megoldását.


[+]

A Xiaomi még tavaly nyújtotta be szabadi kérelmét az Egyesült Államok megfelelő hivatalának (USPTO), ám mostanra, a publikus vázlat alapján már egy Jermaine Smit nevű úriember (Concept Creator fantázianévvel) készített is egy látványos koncepciót, amit csak Xiaomi Mi Alpha R (R, mint rollable) névre keresztelt el.

Ezekkel a képekkel és videókkal kapcsolatban tényleg csak az a biztos, hogy nem pontosan ilyen lesz a végeredmény, ám a munka önmagában mindenképp megérdemel egy pillantást, és az is valószínű, hogy azért alapjaiban efféle termékre számíthatunk a Xiaomi boszorkánykonyhájából is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés