Új modell várható az LG Explorer szériában

Utalás szintjén már a Wing hivatalos bemutatóján felbukkant az LG következő különlegessége.

Hirdetés

A Winggel elindított Explorer projekt keretében egy sor rendhagyó készülékre számíthatunk az LG-től, amelynek következő modellje vélhetően egy széthúzható megoldás lesz. A szabadalmi terveket 2019 augusztusában jegyezték be az USPTO-nál, idén októberben pedig a WIPO adatbázisába is bekerült. A tervek alapján a Let's Go Digital szokás szerint igen részletes előzetes koncepció rendereket készített az eszközről, ami a Wing bemutatójának utolsó másodperceiben is felbukkant.


[+]

Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál már a név is szabadalmi védettséget élvez. LG Rollable. Tulajdonképpen a Wing esetében sem gondolták túl a megnevezést, így a korábban benyújtott ötletek helyett valószínűleg most is a legegyszerűbb megoldásnál maradnak. És az LG Rollable valóban jobban cseng, mint az LG The Roll, LG Double Roll, LG Dual Roll, LG Bi-Roll vagy az LG Roll Canvas.


[+]

Az LG Rollable alapállapotában akkora, mint egy hagyományos okostelefon, a kijelzőt "kitekerve" viszont 100%-os méretnövekedéssel számolhatunk, viszont nem muszáj teljes egészében kihúzni. A jobb és a bal oldal önállóan kezelhető. Az egy ponton hajlítható modellekkel szemben a kijelző feltekerésének megvan az az előnye, hogy nem keletkezik törésvonal és a terhelés sem egy területre lokalizálódik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG Wing - szárnyas fejvadász

    Merész, bevállalós készülék, amit nem csak lehet, kell is szeretni ahhoz, hogy valóban praktikusnak lássuk a kialakítását - mindez persze nehezen indokol bő 50%-os felárat egy hasonló képességű felső-középkategóriáshoz képest.

Hirdetés