A Vivo viszi tovább az S10e-vonalat

Persze a Samsung egykori kompakt mobiljára leginkább csak nevében hasonlít a BBK csoport mobilja, viszont névtől függetlenül korrekt középkategóriás választás lehet.

Biztos vagyok benne, hogy a kompakt csúcsmobilok kedvelői közül sokakban mély nyomot hagyott a Samsung Galaxy S10e, ám annál a terméknél is bejöhetett a képbe a valóság, miszerint a hangosan kis mobilokat favorizáló csoport az eladások terén nem tudott volument hozni, így végül az S10-S20 méret maradt a legkisebb a csúcspalettán, az S10e pedig nem kapott utódot. Persze a Vivo S10e-nek ehhez a nevén kívül aligha van köze, 6,4 hüvelykes kijelzőjével aligha nevezhető aprónak, és specifikációja is inkább egy középkategóriás eszközre utal, mintsem egy csúcstelefonra.

[+]

A Full HD+ felbontású megjelenítője AMOLED technológiájú, csepp alakú szenzorszigete pedig 32 megapixeles szelfikamerát ölel körbe. Rendszerchipje az 5G-képes MediaTek Dimensity 900, amihez 8 GB RAM, illetve 128 vagy 256 GB-os belső tároló tartozik, hátlapján 64 megpaixeles főkamera található, mellette 8 megapixeles ultraszélessel és 2 megapixeles mélységszenzorral. Az akkumulátora 4000 mAh kapacitású, tölteni 44 W teljesítménnyel lehet vezetékesen, Type-C csatlakozón keresztül. Az Origin OS-e az Android 11-en alapul. A mobil Kínában 116 ezer forintnak megfelelő 2399 jüanon indul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés