A Sony már a CES-re készül?

Hirdetés

Tegnap a Sony Xperia XA3, ma pedig a Sony Xperia L3 került elő 360 fokos rendervideó formájában. Amennyiben a Sony folytatja az eddigi gyakorlatot, mindkét középkategóriás eszköz - mellesleg vélhetően az XA3 nagyobb változata is - a Las Vegas-i CES-en fog bemutatkozni. A CAD-render alapján a formaterv marad, mindössze néhány apró igazításra kell számítani és nyilván nagyobb kijelzőre.

Az egész készülék kicsit nagyobb, de valamivel vékonyabb lesz, pontosan 153,8 x 71,9 x 9 milliméter, amihez 5,7 hüvelykes, 18:9-es képarányú, de továbbra is HD(+) felbontású kijelzőt terveztek. A burkolat marad polikarbonát, csak kicsit fényesebbnek tűnik, a hátlapi kamerák száma megduplázódott, az ujjlenyomat-olvasó pedig visszakerült oda, ahol a Sony felhasználók többsége a legjobban szerette. Oldalra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia XA2 és XA2 Ultra duplateszt

    Szinte mindenben fejlődött az XA széria új generációja, de főleg az üzemidő és az ujjlenyomat-olvasó jelentős a friss hardveren és néhány, egyébként pozitív apróságon kívül.

  • CES 2018: Három új Xperia érkezett

    A Sony az Xperia XA2, XA2 Ultra és L2 készülékeket hozta el a Las Vegas-i kiállításra.

  • Sony Xperia L1 - egynek Lmegy

    A Sony belépő szintű phablettel is kiegészítette az idei kínálatot, ami szintén a gyártó tipikus formavilágát követi, de felszereltségében és tudásban sokkal szerényebb, mint társai.

Hirdetés