2019. február 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Alig maradt káva a Sony XA3 Ultrán

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MySmartPrice

Az Xperia XA3 és Xperia L3 után a nagyobb XA3 is megtekinthető CAD-render formájában. Szokatlanul kevés kávát hagyott a Sony.

Hirdetés

És befutott a harmadik rendervideó is, amin az XA3 phablet verziója, az XA3 Ultra csodálható meg. A kifejezés indokolt lehet, ha valóban így fog kinézni az XA2 Ultra utódja, akkor nem igazán marad reális indok fintorogni. A szögletes formavilág jellegzetesen Sony, a kamerák elrendezése viszonylag egyedi, az ujjlenyomat olvasó a lehető legjobb helyre került egy elvileg 167,4 x 73,3 x 8,3 milliméteres eszköz esetében; van jack port, viszont a hardveres kameragombot nem találjuk.

A legfeltűnőbb mégis a 6,5 hüvelykes, FHD+ felbontású 18:9-es képarányú panel, illetve az azt körülvevő kávák Sonytól szokatlan szerénysége. A render alapján a márkajelzés alig fér el kijelző alatt. Az XA3 és XA3 Ultra valószínűleg, mint eddig is, megegyező hardvert kap, nem kizárt, hogy ez a Snapdragon 660 lesz akár 6 GB rendszermemóriával. Az XA3 Ultrára, az eddigi menetrend szerint február körül számítunk.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.