A Redmi K20 az új Pocophone

Ahogy azt már sejteni lehetett, a Redmi K20 egyes piacokon Pocophone F2 néven kerül piacra. De még Xiaomi Mi brand alatt is esélyes.

Hirdetés

Egyáltalán nem vagyunk meglepve, hogy a Redmi márkanév első csúcsmodellje Pocophone F2 néven fog bemutatkozni egyes régiókban. A Xiaomiról leválasztott brand eddig két, egészen kifogástalan középkategóriás modellel és egy belépő szintű variánssal van piacon, majd megérkezett a K20 és K20 Pro megnevezésű flagship-killer is. Már a bemutató előtt is feltételeztük, hogy bizonyos piacokon ezek a készülékek a Xiaomi másik, költséghatékony márkaneve alatt kerülnek forgalomba, jó eséllyel nálunk is Pocophone F2 és Pocophone F2 Pro-ként lesznek megvásárolhatók.

Emellett egy új Xiaomi Mi 9 variánst is várunk. A lengyel előzetes szerint szemmel láthatóan szenzorsziget vagy kameralyuk nélküli megjelenítővel és mechanikusan kiemelkedő előlapi kamerával, ami miatt a készülék szemből nagyon hasonlít a Redmi K20 vonalra, viszont a Mi 9K, Mi 9I vagy Mi 9T hátlapi kameraelrendezése eltérőnek ígérkezik, illetve 5G kompatibilis lesz. Természetesen itt is az árazás lesz az igazán érdekes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés