A Redmi 8A Pro igazából egy 8A Dual

Bemutatkozott egy Pro utótagú belépő-Redmi az indonéziai piacon, de aki ismeri a sima Dual modellt, az aligha fog meglepődni a specifikáción.

Úgy tűnik, hogy nem engedte el a Redmi a 8A Pro terméknevet - eredetileg is ezzel a névvel vártuk azt a mobilt, amit 8A Dual néven mutattak meg Indiában, elképzelhető viszont, hogy a nemzetközi piacon ez már Pro néven fog bemutatkozni, hiszen Indonéziában már ezt a nevet kapja a jó felszereltségű, de nagyon kellemes árazású mobil.

[+]

A 6,22 hüvelykes HD+ kijelzővel szerelt mobil előlapján csepp alakú szenzorsziget látható 8 megapixeles előlapi kamerával, a készülékház pedig plasztik, Aura XGrip Design névre hallgató P2i cseppálló bevonattal. A rendszerchip Snapdragon 439 2 vagy 3 GB rendszermemóriával és 16 vagy 32 GB belső tárhellyel, van microSD-bővítési lehetőség, még két nanoSIM behelyezése után is. A hátlapi kamera fő és valós képalkotás szempontból egyetlen egysége 13 megapixeles, a mellette lévő 2 megapixeles kamera csak a mélység-élesség szoftveres trükkjét segíti ki.


[+]

Az alján USB Type-C és 3,5 milliméteres jack port egyaránt található, az akkumulátor pedig igen komoly, 5000 mAh kapacitású, akár 18W-os töltési opcióval, egyébként 10W-os adapterrel a gyári csomagolásban. A 2/16 GB-os alapváltozat nagyon vonzó, 30 000 forint körüli, és a 3/32 GB-os változat sem kerül többe 34 000 forintnyi indonéz rúpiánál. Kíváncsian várjuk az európai kivitelt és árazást is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Előzmények

  • Redmi 8 - nyolcadszorra is

    Továbbra is zseniális üzemidő és korrekt hardveres felhozatal jellemzi az itthon is elérhető olcsó Redmit, végre Type-C-s felület jutott a jack mellé, de a legtöbb ismert kompromisszum továbbra is él.

  • Redmi Go - nekik megy

    Az Android Go félelmetesen alacsony szintű hardverekhez tervezett rendszer, de a Redmi most sem elégszik meg az elégséges szolgáltatással. A legolcsóbb itthon elérhető okostelefont rakták össze.

  • Redmi Note 7 - nota bene

    Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.

  • Xiaomi Redmi 5 Plus - új forma, régi erősségek

    18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.

Hirdetés