Bemutatkozott a Redmi 8A Dual

Elvileg egy Pro modellre számítottunk, de annyira nem meglepő, hogy a belépő szériát nem prósítják.

A Xiaomi belépő ajánlata tavaly szeptemberben mutatkozott be néhány kategóriaátlagot meghaladó képességgel és szokás szerint agresszív árazással. A most felfedett Redmi 8A Dual majdnem ugyanaz a készülék, a Dual kitétel meg nyilván nem a bővíthető belső tárhely mellett is adott dual SIM képességekre utal, mert az a sima 8A is tudja. A Redmi 8A Dual dupla hátlapi kamerarendszerrel tud többet, mint az alapmodell.

Egyébként minden maradt a régi: 6,22 hüvelykes, HD+ kijelző, 8 megapixeles előlapi kamera a csepp alakú szenzorsziget, Snapdragon 439 2 vagy 3 GB rendszermemóriával és 32 GB belső tárhellyel, beépített antennával rendelkező FM-rádió, 5000 mAh-s akkumulátor 18 wattos gyorstöltéssel (gyárilag csak 10 wattos töltőfejjel a dobozban). De. A Redmi 8A Dual kapott egy 2 megapixeles mélységélességet definiáló szenzort a 13 megapixelesre növelt főkamera mellé és úgynevezett Aura XGrip Designt P2i cseppálló bevonattal.


[+]

A vezetékes töltésmegosztás szintén újdonság, az ár viszont Indiában éppen maradt 30 ezer forintnak megfelelő rúpia alatt a 3/32 GB-os modell esetében is, ami körülbelül 29 ezer forintra jön ki aktuális árfolyamon. A 2/32-es kiszerelés mindössze két ezer forinttal olcsóbb, ránézésre nem kifejezetten éri meg azon az egy giga RAM-on spórolni.

Azóta történt

Előzmények

  • Várjuk a Redmi 8A Prót

    Igaz, hogy a Redmi A szériában szokatlan, vagyis példa nélküli lenne egy Pro modell, de már kapott RF hitelesítést, úgyhogy lesz.

  • A legolcsóbbak közt teszi oda magát a Redmi 8A

    Valamennyire megújult a design, érkezett egy korrektnek tűnő kamera, egy nagyon erős akkumulátor, emellé pedig egy kellemes hardver. 100 dollár alatt.

Hirdetés