A OnePlus Watch mindig aktív kijelzőt, az OxygenOS 12 témaáruházat kap

Továbbra is lendületesen frissíti eszközei szoftverfelületét a Never Settle gyártó, így már az Android 12-höz igazodó OxygenOS kódolása is folyik.

Letisztult felületével, sebességfókuszával és többéves rendszerfrissítéseivel a OnePlus a legmegbízhatóbb androidos gyártók egyike szoftverfronton, ami persze nem jelenti az, hogy néha ne csúszna be pár kéretlen hiba. Mindazonáltal az OTA csomagok a kifejezetten régi készülékekre is megérkeznek, és a Google, illetve az Android 12 fejlesztésével párhuzamosan a OnePlus is rajta van az OxygenOS 12 felület kódolásán.


A OnePlus 9 Pro is megkapja az Android 12-t, vele együtt pedig az Oxígen OS legújabb változatát [+]

A márka május 18-án tárja Open Ears fórumát, ahol a OnePlus közösség kulcsemberei fognak az Android és OxygenOS következő verziójáról értekezni, és szóba kerül majd a tervbe vett témaáruház, ahonnan háttérképeket, ikonokat és betűtípusokat lehet majd beszerezni, ha a kommuna rábólint a dologra. A OnePlus Watch mindig aktív órafunkciójára ennyit se kell várni: egy szoftverfrissítés máris elhozza az üzemidőt nyilván jelentősen csökkentő lehetőséget, vele együtt pedig a maraton edzésmódot és a mobilkamera exponálófunkcióját távolról.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés