Hirdetés

Komoly frissítéseket kap a OnePlus Watch

A visszajelzések alapján a gyártó úgy döntött, jelentősen fejleszti a felhasználói élményt, az első csomag Észak-Amerikában lesz először elérhető.

Hirdetés

A OnePlus a tesztek és felhasználói visszajelzések alapján úgy döntött, ráfér a Watchra egy komolyabb frissítéssorozat, így első körben az ismert bugok javítása és az általános optimalizálás mellett fejlesztettek az értesítésmegjelenítésen a leggyakrabban használt appok ikonmegjelenítésével, precízebbé tették a mozdulatra való ébresztést, pontosították a pulzusszenzor működését, újrakalibrálták a GPS-t, ami a futás- és sétakövetés pontosságát is javítja, illetve csiszoltak kicsit az értesítések szinkronizálásán.

A jövőben pedig tervben van még a 12-órás formátum integrálása, a mindig aktív kijelző, a bemutatókor ígért 110 mozgásforma tényleges elérhetővé tétele, plusz négy rendszernyelv (német, olasz, spanyol és lengyel), AI számlapok készítése és a kameravezérlés hozzáadása, ami androidos készülékek esetében Android 6.0-tól lesz opció. Ezeken felül pedig továbbra is várják a visszajelzéseket a felhasználói élmény fejlesztéséhez.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés