Magyarázza a bizonyítványát a OnePlus Zack Nelson töréstesztje után

A 10T a Zack Nelson csatornáján leszerepelt, a gyártó szerint nincs itt semmi látnivaló.

Hirdetés

Szeretik a nagy gyártók friss portékáikat szétszórni az influencerek között, akik gyakran szponzoráció nélkül csinálnak ingyenreklámot egy-egy terméknek, részletekbe menő, aprólékos tesztkörök nélkül. Maga Zack Nelson is YouTuberként tengeti mindennapjait rendkívül népszerű gyötrővideóival, csakhogy következetesen megismételt tesztjei éppenséggel reális képet nyújtanak a vizsgált eszközök szívósságáról, és az alábbi szösszenet nem fest szép képet a 310 ezer forinton nyitó OnePlus 10T-ről.

A telefon a szokásos körök végén, a hajlítópróbán éppúgy leszerepelt, mint elődje, és bár egyre ritkábban ül rá az ember mobiljára, vagy helyezi olyan tárgy mellé, mellyel teher alatt találkozva elhajlik és rosszabb esetben kettétörik, egyértelműen van minőségkülönbség azon telefonok között, melyeknek a váza bírja az efféle erőkifejtést, és amelyek megadják magukat, ahogy a 10T is tette. Ilyenkor máris sokkal többet árt a gyártónak az ingyenreklám, és a vitatható helyzetekben nem ismeretlen OnePlusnak magyarázkodnia kellett, íme:


A sajtófoton a 10T-t ismeretlen magasságból homokba ejtik – ez vajon por-, víz- vagy ütésálló védelem nélkül rendeltetésszerű használat?

„A OnePlus 10T megfelel vagy meghalad minden mélyreható szívóssági tesztünknek, amelybe a nyomásterheléses vizsgálat is beletartozik, a készülék elő- és hátlaprajára középen erőt kifejtve. A OnePlus 10T továbbfejlesztett mérnöki struktúrája kibír több mint 45 kg terhelést laboratóriumunkban végzett vizsgálataink szerint, és amikor OnePlus készülékeket tervezünk és legyártunk, nem csak a gyönyörű és felhőtlenül használható dizájn, hanem a mindennapok terhelésének a kibírása is szemeink előtt lebeg.” Döntsék el olvasóink, hogy ez a fenti videó tükrében megnyugtató állásfoglalás-e.

Előzmények

Hirdetés