2019. február 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Újabb engedélyt kapott a Nokia 9 PureView

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MySmartPrice

A MySmartPrice pedig egy exkluzív videót is bemutatott a készülék kialakításáról és képességeiről.

Hirdetés

A Nokia ötkamerás csúcsmodellje végre valóban bemutatkozik, egészen pontosan február 24-én a barcelonai MWC-n. A hardver ma már annyira nem csúcs, az öttagú hátlapi kamerarendszer viszont tényleg egyedi megoldás lesz. A tavalyi lapkakészletet leszámítva viszont mindenféle prémium tulajdonsággal rendelkezni fog a Nokia 9 PureView, amivel egy felső kategóriás eszköznek illik.


[+]

A Qi töltés mellett a kínai engedélyező hatóság (CCC) adatbázisából az is kiderül, hogy a 5V/3A, 9V/2A, vagy 12V/1,5A hálózati töltőfejjel a készülék támogatja a 18 wattos, vezetékes Quick Charge gyorstöltést. Eddigi tudomásunk szerint az akkumulátor kapacitása 4150 mAh lesz, ami azért aránylag nagynak számít.

Ezen kívül a MySmartPrice kerített elő egy exkluzív anyagot, ami a készülék formatervét és funkcióit mutatja be. Nyilvánvalóan a kameraképességekre, a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasóra és a módosítatlan Android 9-re koncentrálnak, ez utóbbi az Android One program keretében két év szoftveres támogatást is jelent.

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.