A Mix Fold 3 a Vivo X Fold2-t is lenyomhatja

Gyorstöltésben mondjuk nem valószínű, de a vízálló kialakításért és a periszkópos optikáért cserébe "elnézhető" a 67 wattos teljesítmény.

Hirdetés

Alig mutatkozott be a Vivo X Fold2, máris a nyakában lohol a konkurencia, de az elsőséget már semmivel nem vehetik el a Snapdragon 8 Gen 2-vel szerelt eszköztől. Viszont mindenki igyekszik rálicitálni a legfrissebb csúcsszettel és 120 wattos gyorstöltéssel kiemelkedő készülékre. A Xiaomi például vízálló kialakítással, periszkópos optikával és vezetékmentes töltéssel, ami a Mix Fold 3 esetében várható. (Utóbbit persze a Vivo is tudja, de a Mix Fold 2-höz képest mégiscsak fejlődés.)

A DigitalChatStation értesülései szerint a Xiaomi hajlíthatója is Snapdragon 8 Gen 2-vel érkezik, ahogy nyilvánvalóan majd a Samsung Galaxy Z Fold5 is, ami töltésteljesítményben még a Xiaomi 67 wattja mellett is elszégyellheti magát a maga 25 wattos képességeivel. Erre jön még az egyelőre nem ismert mértékű vízállóság a Mix Fold részéről, ami eddig a koreai versenyző exkluzív jellemzője volt, plusz a periszkópos zoomkamera a továbbra is extrém vékony és légies kivitel mellett. És akkor az Oppo Find N3-ról még alig tudunk valamit. Persze mindez kevéssé releváns a Samsung és a hazai felhasználók szempontjából, amíg a kínai konkurencia Kínában is marad.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés