Mindent bedob a Xiaomi

A Mix Fold idei generációja mindenben hozzátesz majd egy kicsit az elődmodellekez, noha a Mix Folddal és a Mix Fold 2-vel sem szerénykedtek.

Hamarosan aktuális lesz a Mix Fold széria harmadik modelljének bemutatója, amit jó eséllyel valamikor nyár végén tartanak. Ismét a DigitalChatStation jóvoltából jutottunk hozzá némi kiegészítő információhoz arra vonatkozóan, hogy mire érdemes számítani a Mix Fold 3 esetében. Természetesen csúcsszettre, ami nyilvánvalóan a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-es konstrukciója lesz.

Érdeklődve várjuk, mindezt hogyan passzírozzák bele a pengevékony házba.
Érdeklődve várjuk, mindezt hogyan passzírozzák bele a pengevékony házba. Xiaomi Mi Mix 2

Vezetékmentes töltésről eddig is volt szó, most az is kiderült, mekkora teljesítményt fogad majd a készülék. A kábeles töltésteljesítményről egyelőre nincs adat, de a Mix Fold 3, a Vivo X Fold 2-vel megegyező képességekkel, vagyis 50 wattal támad, kamerában pedig ötszörös vezsteségmentes zoommal licitál rá a konkurenciára periszkópos teleobjektívvel, hogy a potenciális IP védettséget ne is említsük. Újdonság lesz még a kijelzőbe rejtett belső kamera és egy hajlítható koncepciókészüléket is várhatunk, amiről viszont tényleg pont annyi infó van, hogy esélyesen lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés