Még kecsesebb külsővel jön a Mix Fold 3

Idén is augusztusban érkezik a Xiaomi válasza az aktuális Z Foldra.

Bár a Bog és jómagam az Oppo Find N2 apróbb, tömzsibb, kezesebb méretét preferáljuk, ha összecsukható képernyős tablet/telefon hibridről van szó a nyúlánkabb és nehezebben átérhető Z Fold-vonal ellenében, az utóbbi csoportba kétségtelenül a Xiaomi hozta el a legprofibb dizájnt kívül-belül minimális kávákkal és kellemesen vékony kivitellel.


A Mix Fold 2 remek dizájnt hozott, de csak az ázsiai piacra [+]

Egy gond van csak: az alacsony gyártásszám miatt a Mix Fold 2 nem került forgalomba Kínán kívül, a bonyolult szervizelés miatt pedig érthető, hogy a Xiaomi egy piacra koncentrált. Mi lesz a folytatással? Nos, Ice Universe szerint az is otthon marad.


[+]

A Xiaomi Group elnöke, Lu Weibing ugyanakkor megerősítette: a Mix Fold 3 gőzerővel készül, méghozzá a gyártó új „okosüzemében”, és jó pár gyártósori megoldás garantálja, hogy az újdonság még vékonyabb és szívósabb legyen anélkül, hogy a Leica kamerarendszerről lemondana. A vezér az augusztusi startot is megerősítette, ami nem meglepetés az előd nyár végi bemutatójára visszaemlékezve, és ha ilyen közel a premier, akkor előbb-utóbb érkezni fognak a minőségi kémfotók és renderek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés