Ultravékony telefonkagylóval készül a Xiaomi

Nem maradhat ki a flipes divatból, könnyű és kecses lehet a Mix Flip.

Két tablet/mobil hibridje is napvilágot látott a Xiaomi-nak, lásd a Mix Fold 2-t fent, a tesztünket pedig itt, és a folytatás is készül már. Ám a különösen népszerű, összecsukható képernyős kagylótelefon műfajban még nem próbálta ki magát a márka. Pedig mostanság ettől a leghangosabb a foldable kategória, gondoljunk csak a csupa képernyős külsővel befutott Razr 40 Ultrára, amely a Galaxy Z Flip méltó kihívójának tűnik.


Hamarosan a Mix Fold 2 is folytatást kaphat

Persze más logóval is befutottak már modern kagylótelefonok, ám szélességben és vastagságban egyik sem volt még igazán kecses. Ezen változtatna a Xiaomi, közölte a Weibón Digital Chat Station, a kiemelkedően vékony és könnyű jelzőket hozzátéve. Azt viszont nem árulta el, hogy ha a gyártó tényleg dolgozik egy Mix Flipen (munkacím), az mikor kerülhet piacra és hol – az alacsony gyártási darabszám miatt ugyanis rengeteg kínai foldable Ázsiában marad.

Azóta történt

Előzmények

  • Mindent bedob a Xiaomi

    A Mix Fold idei generációja mindenben hozzátesz majd egy kicsit az elődmodellekez, noha a Mix Folddal és a Mix Fold 2-vel sem szerénykedtek.

  • A Mix Fold 3 a Vivo X Fold2-t is lenyomhatja

    Gyorstöltésben mondjuk nem valószínű, de a vízálló kialakításért és a periszkópos optikáért cserébe "elnézhető" a 67 wattos teljesítmény.

  • Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám

    A 12S Ultra iránti vágyat enyhítheti a Xiaomi idei első csúcskészüléke. A tavalyi botladozást követően jól összeszedett csomagot kapunk, ha hajlandóak vagyunk félmilliót a pénztárnál hagyni.

  • Xiaomi Mix Fold 2 - maguknak gyártják a legjobbat

    Nem jön Európába a Mix Fold 2, pedig sok szempontból alázza a Samsungot, de vélhetően nem tudnak belőle eleget gyártani. Kár.

Hirdetés