3 millióan szeretnének Xiaomi Mi 5s-t (vagy Mi 5s Plust)

A Xiaomi kedden mutatta be legújabb csúcskészülékeit, az értékesítést pedig ma szándékoznak elindítani. A méltán népszerű Mi 5 utódai ugyan még nem elérhetőek, kérdések nem maradtak nyitva a specifikációval és dizájnnal kapcsolatban, a Xiaomi viszont nem bízza a véletlenre a készülék startját, így egy nappal a kereskedelmi forgalomba bocsájtás előtt is szolgáltatnak híralapot: közzétették a készülékre regisztráló, tehát potenciális vásárlók számát.


[+]

Noha ez a volumen - most még - töredéke a Mi 5 bejelentése után keletkezett számnak, így is világos, hogy hasonlóan élénk érdeklődés övezi az újdonságokat. Plusz, a Mi 5-nek volt egy hete elérni a 14 milliós előjegyzést, jelenleg viszont még egy napnál tartunk, tehát a 3 millió regisztráció nem is érződik olyan csekélynek.

A Xiaomi Mi 5s és Mi 5s Plus meggyőző konstrukciókban lesznek megvásárolhatóak, amire például a Mi 5s 4/128 GB-os változatában az 5,2 hüvelykes nyomásérzékeny kijelző is motiválhat, vagy a mindkét kiszerelés esetében adott ultrahang alapú, előlapi ujjlenyomat-olvasó. A Mi 5s Plus többek között 5,7 hüvelykes kijelzővel csábít, szintén Snapdragon 821-es lapka mellett akár 6/128 GB-os memóriakiosztással, ráadásul dupla hátlapi kamerarendszerrel. A regisztráció nyilván nem előrendelés, ettől függetlenül a két eszközre befutott előjegyzések száma legalább olyan biztató, mint az itt részletesen is olvasható specifikációjuk.

Azóta történt

Előzmények

  • Veletech: nem csak a Mi 5-öt állította ki az EU Stock

    A Xiaomi új csúcskészüléke az EU Stock mobilos részlegének a főszereplője, ám a többi izgalmas ajánlat is megnyomogatható a standjuknál.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés