Akciófigyelő: Elővásárlási akcióban féláron az Ulefone Armor 12S

72 400 forintot vagy 180 dollárt kell kifizetni az eszközért, az akció december 9-ig tart, az első 200 vásárlónak ajándékot is ígér a cég.

Hamarosan piacra kerül az Ulefone következő strapabíró telefonja, az Ulefone Armor 12S. A készülék december 9-én 23:59-ig akciósan 180 dolláros (72 400 forintos) áron rendelhető meg a márka hivatalos AliExpress boltján keresztül, de érdemes még bepróbálkozni a BRANDC18 és a PARTSAVE10 kódokkal is a kosárban, mert ezekkel további közel 10 ezer forint kedvezményt söpörhetünk össze. A készülék december 10-től kerül hivatalosan forgalomba. Az Ulefone boltjában egyébként több akciós készülék és promóciós kód is van december 9-ig, érdemes lehet szétnézni azoknak, akik kipróbálnának egy olcsóbb strapakészüléket.

Ulefone Armor 12S két színben: fekete és szürke.
Ulefone Armor 12S két színben: fekete és szürke. (forrás: Ulefone)

Az új Ulefone Armor 12S fekete és szürke színben kerül forgalomba. A készülékház 175,9 x 82,5 x 14,25 milliméter és 297 grammot nyom. Az eszköz megfelelt a MIL-STD-810H standardnak, emellett IP68/69K minősítést is kapott, a gyártó szerint 1,5 méteres vízben vagy ugyanilyen magasról történő esésben sem lesz baja. Oldalán programozható funkciógomb, ami egyszeri, kétszeri kattintásra vagy nyomva tartásra állítható be. A jobb oldalon a bekapcsoló gombba szerelve adott az ujjlenyomat-leolvasó, de a 2D-s arcfelismerés is megy az előlapi kamerával. Ez egy 16 MP-es Sony IMX481-es szenzort használ f/2,2-es optika mögött és egy vízcsepp alakú notchban lóg be a kijelzőbe.

A készülék minden oldalról.
A készülék minden oldalról. (forrás: Ulefone) [+]

A megjelenítő 6,52 hüvelykes IPS LCD panel, a felbontás 720 x 1600 pixel. A házban helyet kaptak dupla hangszórók is, amikkel 106 dB-es hangerőre képes állítólag a telefon. Ennél talán érdekesebb, hogy fülhallgató nélkül is használható az FM rádió, közvetlenül a beépített hangszórón lejátszva a hangot. Plusz az 5180 mAh-s akkumulátorhoz 15 wattos vezeték nélküli töltés is került a készülékbe. A 2.0-ás USB-C csatlakozón keresztül 18 wattal lehet vezetéken tölteni a telefont.

Az Armor 12S legfontosabb jellemzői.
Az Armor 12S legfontosabb jellemzői. (forrás: Ulefone) [+]

Hardveresen egy MediaTek Helio G99 a szíve és lelke a telefonnak, ez a lapka dolgozik a Poco M5-ben vagy épp a Redmi Pad táblagépben is. Az 5G-támogatás így nem adott, viszont az Ulefone Armor 12S támogatja a legtöbb LTE-sávot, köztük a hazánkban a használathoz szükséges B20-at is. Operatív memóriából 8 GB-ot kapott a telefon, tárhelyből pedig 128 GB áll a felhasználó rendelkezésére, valamint a szoftver képes 5 GB-ot átcsoportosítani a tárhelyről virtuális RAM-ként. Adott a dual SIM mellett a microSD kártya támogatása is, akár 1 TB-ig bővíthető a tárhely.


(forrás: Ulefone) [+]

Navigálni GPS, GLONASS, Galileo és BeiDou hálózatokat vesz igénybe a telefon, emellett van digitális iránytű is beépítve. A hátlap alatt NFC chip is lapul, ezt fizetéshez is lehet használni, az Android 12-es rendszerben az alapértelmezett fizető alkalmazás a Google Wallet. A hátlapi kamerákról nem esett még szó, egy 50 MP-es főkamera dolgozik a telefonban Samsung JN1-es szenzort bevetve az f/1,8-as fényerejű öttagú optika mögött. Alatta egy 8 MP-es ultraszéles kamera 119 fokos látótérrel és egy 2 MP-es makró, valamint egy 2 MP-es mélységkamera található.

A telefon dobozában a készülék mellett fali adapter, töltőkábel, képernyőüveg-védő fólia és egy csuklóra akasztható kis pánt található.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés