Hirdetés

A Huawei P50 Pro is képes 5G adatkapcsolatra

Megfelelő gúnyában. A Soyealink által gyártott, integrált 5G modemmel és eSIM-mel szerelt védőtok áthidalja a korlátozásokat.

A Huawei kénytelen 5G nélkül forgalmazni a készülékeit, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne megoldás a problémára. A Soyealink által gyártott tokban a Huawei P50 Pro is képes csatlakozni a leggyorsabb hálózathoz, mármint kvázi, mert technikailag a tok és a benne lévő eSIM végzi a piszkos munkát.

[+]

Az eSIM, az 5G modem és az ezeket vezérlő kétmagos, 1,35 GHz-es processzor a tokba van építve, a elektronikus SIM konfigurálása és minden egyéb viszont a készüléken történik. A tok még a jelerősségről is szolgáltat információkat, ami az állapotsávon jelenik meg, így teljesen úgy néz ki, mintha maga a készülék kapcsolódna az N1, N3, N41, N77 / 78, N79, N28, B3 + N41, B3 + N78, B3 + N79, B1 + N78, B39 + N4, B41 + N79, B39 + N79, B5 + N78, B8 + N78 hálózatokra, ahogy egy normál 5G-s telefon.


[+]

A tok a telefon USB-C portján keresztül kapcsolódik a készülékhez, tölteni így a tok saját Type-C csatlakozóján lehet, ami támogatja a SuperCharge teljesítményt és a 2.0-s szabványnak megfelleő sebességű adatátvitelt. A 3,2 milliméter vastag és 52 gramm tömegű poliuretán tok egyelőre csak világosszürke színben érhető el bőrre emlékeztető textúrával, nagyjából 44 ezer forintnak megfelelő jüanért.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei P50 Pro - emlékkép

    5G helyett öt kamera, Kirin helyett Snapdragon chip, Google helyett EMUI 12. Mire elég?

  • HMS tudástár

    Egy helyen minden tudnivaló a Huawei Mobile Services ökoszisztémát használó telefonokról és táblagépekről, illetve az AppGalleryről.

Hirdetés