A Huawei hozta el a legtöbb EISA-díjat

European Imaging and Sound Association idén is megtekintette a mobileszközök aktuális felhozatalát és értékelte a termékeket olyan kategóriákban, mint a legjobb okostelefon, a legjobb okostelefon kamera, a legjobb ár-érték aránnyal bíró készülék, vagy a legjobb vezeték nélküli fülhallgató, fejhallgató és hordozható hangszóró. Utóbbi két díjat egyébként a JBL vitte el (az Everest Elite 750NC és a Boombox), míg a vezeték nélküli füles kategóriában a Sennheiser Momentumja tarolt.


[+]

A telefonok és hordható eszközök esetében pedig a Huawei. A Huawei Watch 2 nyerte el a legjobb wearable címét, többek között azért, mert az irodában is ugyanolyan jól mutat, mint a futópadon. A legjobb kameraképességekkel bíró készülék a Huawei P10 lett, míg a legfelhasználóbarátabb (best consumer) a Honor 8 Pro. A mezőnybe befért egy viszonylag új brand is, a horvát Noa mint a legjobb ár-érték arányú, vagy best buy eszköz gyártója, a szerencsés nyertes pedig a Noa Element H10LE, amely a Helio X27-es lapkakészletnek köszönheti a sikert.


[+]

Az en bloc legjobb okostelefon viszont az EISA szerint is a Samsung Galaxy S8 és S8+. Ez így már legalább a harmadik jelentősebb díj, amit összesített kategóriában a Samsung csúcsmodelljei nyernek. A komoly presztízsértékkel bíró Consumer Reports szintén a Samsung első Infinity Display-jel szerelt készülékpárosát ítélte a legjobbnak, ahogy a Mobile World Congress Shanghajon kiosztott Asia Mobile Awards is a Samsungnál kötött ki.

Azóta történt

  • A Noa is készül az MWC-re

    A horvát gyártó idén is jelen lesz a barcelonai expón, ahol az iPhone X szerű Noa N10 lesz a középpontban.

Előzmények

  • Honor 8 Pro - déjà vu

    A sokadik Kirin 960-as phabletet teszteljük, ám mind közül a legolcsóbbat. A 6/64 GB-os RAM/tárhely kombináció önmagában előnyös, a QHD kijelző és a mellékelt VR-megoldás pedig kellemes extra.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Noa H10 - hátizé... ennyiért?

    A horvát gyártó első készülékéhez volt szerencsénk, ami mutatós, gyors és erős, de ezen felül nem sok mindennel támasztja alá az árcímkén szereplő összeget.

  • Huawei P10 - pisztácia nem is volt

    Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.

Hirdetés