A Galaxy S6 is Oreóra válthat

A Galaxy S a legnépszerűbb androidos csúcsszéria, így már csak a zöld robotos verzióelterjedés szempontjából sem utolsó, hogy melyik mikor kapja meg aktuálisan a legfrissebb rendszercsomagot. A múlt héten indult meg az első piacokon az Oreo közzététele az S8-ra és és az S8+-ra, Samsung Experience 9.0 gyártói köntössel, és azóta többek között Németországban és Hollandiában is felütötte a fejét vezetékmentes formában, illetve nem egy olvasónk próbálgatja egyelőre számítógép segítségével telepítve.

A Galaxy S9 és az S8 előlapi képernyőarányának összevetése
A Galaxy S9 és az S8 előlapi képernyőarányának összevetése (forrás: GSM Arena) [+]

Mindeközben felbukkant a Galaxy S7 oreós bétaváltozata is, sőt: az amerikai T-Mobile honlapjának tanúsága szerint a Galaxy S6, az S6 edge, az S6 edge+ és a Note 5 is részesülni fog a 8.0-s Androidból, ami roppant örvendetes volna, hiszen a széria napokon belül 9-es generációra vált.


A Galaxy S99 és az S8+ előlapi képernyőarányának összevetése (forrás: GSM Arena) [+]

A Galaxy S9-nek már több renderképe is kiszivárgott, vékonyabb alsó kávával. A GSM Arena mégis úgy számolja, hogy a picit szélesebb oldalsó képernyőkeret miatt valamelyest csökkenni fog a kisebbik modell előlapi képernyőaránya (0,9%-kal), az S9+ esetében ez pedig még jelentősebb lesz (-1,3%). Mindez meglepő volna, de pár hét múlva úgyis kiderül, hogy az eddigi kéminformációknak mely része valós vagy valótlan.

Előzmények

  • Lila dalra kelt egy Galaxy S9

    A frissen kiszivárgott Lilac Purple variáns mondjuk inkább mályvaszínű, mindenesetre elég vagány. Visszatérhet a korall kék szín, de feketében és ezüstben is pompázhat a két új Galaxy.

  • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

    Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.

  • Samsung Galaxy S6 edge+: plusz méret, plusz tudás, plusz pénz

    A nagyítókúrán járt Galaxy S6 edge+ phablet méretben is mutatós és villámgyors készülék, a +1 gigabájt RAM és a kézi kamerafunkciók pedig hasznos, ám drága extrák.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés